Ben de kendi yorumumu belirteyim MatematikciFM Hocam , duygu güzel söylemiş.Ben matematiği çok seviyorum ve kendime bir hobi olarak görüyorum.Bu yüzden gelip burada polinomdan yapamadığım soruları yazıyorum.Bunda kızılcak ne var ki , üstün zekalıların felan yeri değil bence burası , burası matematik öğrenmek isteyen öğrencilerin , ve kendini geliştirmek isteyen kişilerin yeri ya da öğretmenlerin herneyse konuya geleyim.Benim şuan oturup polinom çalışmamı 2 şarta bağlıyabiliriz ,
*Matematiği seviyorum & polinomları seviyorum. *Gelecek yılsa biraz önden gitmek istiyorum , çünkü okul zamanında çok soru çözcek zamanımız olmuyor , sözel derslerim çok kötü , onlara yüklenmem gerek ,(yüklensem de anlamıyorum orası bi ayrı) , yani dicem o ki , bugün ben polinomlardan 200 soru çözüyorsam , okul zamanı en fazla 100 olur ( o da en fazla )...Bu nedenle biz oturup , polinom öğrenmeye çalışıyoruz.
Bi de şöyle söyliyeyim , her öğrenci öğretmenine kendisini en iyi bir şekilde ispat etmeye çalışır , aslında çoğu öğretmen , önçalışmayla gelen öğrenciye bir ayrı olurlar yani , çalışkan olarak görülür bir kere öğretmenlerimizin gözünde...
Ayrıca , dediğinize çok takıldım."Eğer ön çalışma yaptıktan sonra halen gelip burada soru çözüyorlarsa kapasiteleri yetmiyordur." böyle bir cümle söylenmemesi gerekir bence , sakın kızmayın ben kendi yorumumu söylüyorum.Bence ön koşulla çalışıpta hata yapmayan öğrenci anormaldir.sonuçta , her insan hata yapabilir.
Hocam size saygım sonsuz.Lütfen yanlış anlamayın kendi yorumum.