Ne sakıncası var ki. Öğrenmek isteyen öğrensin ne var bunda zorunlu olmadıkça sorun değil bence.
Ne sakıncası var ki. Öğrenmek isteyen öğrensin ne var bunda zorunlu olmadıkça sorun değil bence.
Sorun demedik ki zaten.Tek dediğimiz yakında 3.sınıfta biri integral öğrenirsek hiç şaşmayalım.
ben gözümle görmeden arkadaşın 6. sınıf olduğuna inanmam.Hatırlıyorum da 6 dayken pozitif sayı nedir negatif sayı nedir onları görüyoduk.
lise2 deyken olimpiyat sınavında orta2 (belki orta3 tür şimdi hafızam beni yanıltıyor da olabilir) öğrencisine geçilmiş birisi olarak ben inanırım. gerçi kendisi çok özel bir öğrenciydi Türkiye'ye ilk altını kazandırmıştı (Mehmet Bumin Yenmez , hey gidi şimdi napıyor acaba ) ama olsun aynı kulvarda yarışıp kendinizden çok küçük birisine geçilmek gerçekten mümkün, özellikle fiziksel beceri/kapasite/olgunluk gerektirmeyen bir alanda daha mümkün. yani arkadaşımız sizden oldukça küçük olabilir ama bu konulara gösterdiği ilgi ve zihinsel yatkınlığı onu sizlerin önüne taşıyabilir bu düşük bir ihtimaldir orası ayrı.
inş. bu arkadaşımız çalışmalarının karşılığını Bumin gibi başarılar elde ederek alacaktır.
Bumin şimdi pitsburg da bir üniversitede ekonomi profesörü.Ben de bu seneki ilk altın madalyamı AMC-8 den aldım.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!