gökberk'den alıntı Mesaj tarihi 30 eylül Bugün içerisinde açılmış 5 soru yani bunlar İçimizdeki en ihtiyar hükmü verdi Bize söz düşmez artık
MatematikciFM'den alıntı İçimizdeki en ihtiyar hükmü verdi Bize söz düşmez artık Yok hocam olur mu öyle şey, sizin yanınızda benim sözüm geçmez
OZC, braların polinomcusu savaşla gökberk ben çıkıcam şimdi onlara birer kola ısmarlarsan çözerler belki ikna etmeye bak, ben bilmem
MatematikciFM'den alıntı OZC, braların polinomcusu savaşla gökberk ben çıkıcam şimdi onlara birer kola ısmarlarsan çözerler belki ikna etmeye bak, ben bilmem Ben 3-4 gündür ortalarda yoktum zaten, çözüyüm de telafi etmiş oluyum
MatematikciFM'den alıntı sabah sabah iyi beyin cimnastiği yapmışsın savaş Evet öyle oldu hocam Bi de şu catalan sayılarına bi anlam verebilsem...
svsmumcu26'den alıntı Evet öyle oldu hocam Bi de şu catalan sayılarına bi anlam verebilsem... ben de bilmiyorum catalan sayılarını Noolcek Herşeyin zamanı var. Gün gelir öğrenilir. Çok da sıkma canını.
gökberk'den alıntı Ben 3-4 gündür ortalarda yoktum zaten, çözüyüm de telafi etmiş oluyum OZC, turnayı gözünden vurdun, iyi değerlendir bu şansını 12 saat soru yok başka en okkalılarından 5 tane bul bakalım
MatematikciFM'den alıntı ben de bilmiyorum catalan sayılarını Noolcek Herşeyin zamanı var. Gün gelir öğrenilir. Çok da sıkma canını. Evet öyle de kafama takıyorum bazen en ufak şeyleri bile
Savaş, ben niye her soru çözene beynine sağlık diyorum, bir düşün