İçimizdeki en ihtiyar hükmü verdi :)gökberk'den alıntı:Mesaj tarihi 30 eylül :) Bugün içerisinde açılmış 5 soru yani bunlar :)
Bize söz düşmez artık :)
Yazdırılabilir görünüm
İçimizdeki en ihtiyar hükmü verdi :)gökberk'den alıntı:Mesaj tarihi 30 eylül :) Bugün içerisinde açılmış 5 soru yani bunlar :)
Yok hocam olur mu öyle şey, sizin yanınızda benim sözüm geçmez :)MatematikciFM'den alıntı:İçimizdeki en ihtiyar hükmü verdi :)
OZC, braların polinomcusu savaşla gökberk
ben çıkıcam şimdi
onlara birer kola ısmarlarsan çözerler belki
ikna etmeye bak, ben bilmem :)
Ben 3-4 gündür ortalarda yoktum zaten, çözüyüm de telafi etmiş oluyum :)MatematikciFM'den alıntı:OZC, braların polinomcusu savaşla gökberk
ben çıkıcam şimdi
onlara birer kola ısmarlarsan çözerler belki
ikna etmeye bak, ben bilmem :)
Evet öyle oldu hocam :) Bi de şu catalan sayılarına bi anlam verebilsem... :)MatematikciFM'den alıntı:sabah sabah iyi beyin cimnastiği yapmışsın savaş :)
ben de bilmiyorum catalan sayılarını :)svsmumcu26'den alıntı:Evet öyle oldu hocam :) Bi de şu catalan sayılarına bi anlam verebilsem... :)
Noolcek :)
Herşeyin zamanı var. Gün gelir öğrenilir.
Çok da sıkma canını.
OZC, turnayı gözünden vurdun, iyi değerlendir bu şansını :)gökberk'den alıntı:Ben 3-4 gündür ortalarda yoktum zaten, çözüyüm de telafi etmiş oluyum :)
12 saat soru yok başka
en okkalılarından 5 tane bul bakalım :)
Evet öyle de :) kafama takıyorum bazen en ufak şeyleri bile :)MatematikciFM'den alıntı:ben de bilmiyorum catalan sayılarını :)
Noolcek :)
Herşeyin zamanı var. Gün gelir öğrenilir.
Çok da sıkma canını.
Savaş, ben niye her soru çözene beynine sağlık diyorum, bir düşün :)