MatematikTutkusu.com Forumları

Ayrık Matematik

1 2 Son
NuhTufan 22:20 26 Kas 2012 #1
Hocam acil çözülmesi gereken ödev soruları!.. Son birkaç dersi kaçırdığım için hiçbir şey anlamıyorum bu sorulardan. Sınavda da çıkmıştı zaten

Teşekkür ederim...

NuhTufan 19:49 27 Kas 2012 #2
helpp!!!!!!!!

Bu arada ikinci soruyu bi şekilde çözdüm.. Ama 1 hala duruyor.

NuhTufan 22:41 28 Kas 2012 #3
Ya bu tür soruları çözen moderatör ya da matematik öğretmenleri var forumda, neden bir tanesi yardım etmiyor ki? :S Acaba ismim Ceyda, Aslı ya da Elif olsaydı mesela, yine aynı şekilde cevapsız mı kalırdı sorularım?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:47 28 Kas 2012 #4
Ya bu tür soruları çözen moderatör ya da matematik öğretmenleri var forumda, neden bir tanesi yardım etmiyor ki? :S Acaba ismim Ceyda, Aslı ya da Elif olsaydı mesela, yine aynı şekilde cevapsız mı kalırdı sorularım?
Saçma bir düşünce.Burada Moderatörlerde var.Öğretmenlerimizde ama herkes ingilizce bilmeyebilir ve şuan forum da ilginecek çok az kişi var birazdan yardım ederler.Benim bilgim yok bu konu hakkında.

NuhTufan 22:50 28 Kas 2012 #5
Peki hocam, soruyu türkçeye çevirip yine sorayım ayrı bir konuda. Saçma dediğiniz konu üzerine de isterseniz bi deneme yapalım? Ya da inceleme?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:53 28 Kas 2012 #6
Peki hocam, soruyu türkçeye çevirip yine sorayım ayrı bir konuda. Saçma dediğiniz konu üzerine de isterseniz bi deneme yapalım? Ya da inceleme?
Konuya saçma demedim ki.Matematikte saçma konu yoktur.Ayrıca saçma dediğim , isminle sorularının cevaplanması arasında ilişki olmaması.Ayrıca Hocam Demene gerek yok sizden yaşça küçüğüm

NuhTufan 23:01 28 Kas 2012 #7
Sorun değil kardeşcik. Moderatör olarak gördüm diye sanırım hocam dedim. Sınıfını görmedim. Ayrıca sınıf ayrımcılığı da yapmıyoruz yani. Fakat ciddi diyorum bu konuda bir hipotez atsam ortaya (bu konu dediğim isimlerle ilişkilendiremediğin konu) Kesin bir teoremim olur. Adını da (C)eyda,(A)slı,(E)lif adlarından alan CAE(Siyeyi diye okuyunuz) teoremi koyardım. Siyeyi teoremi Kulağa hoş geliyor. :P

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 23:17 28 Kas 2012 #8
Burada sorulan her soruyu cozeriz diye bir iddamiz yok.
Universte sorularini burada sayili hocalarimiz cozebilir.
Onlarin gormesi icin de konuyu guncel tutabilirsiniz.

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 23:30 28 Kas 2012 #9
Cem hocam gelirse çözer diye düşünüyorum

NuhTufan 01:50 29 Kas 2012 #10
Güncel tutmaya çalışıyorum zaten, bekliyorum... Çözülür inşa'Allah. Ümitvariyim.

Ben her soruyu çözebilirsiniz diye bir iddiada mı bulundum?

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm