1. #1

    Grubu
    Yasaklı üye
    İş
    10. sınıf

    Matematik (mutlak değer)

    Yarın matematik sınavı var.Yılın son sınavı fen bölümüne girmek istiyorum bunun için matematiği 3 yapmam lazım zaten şuan 3 ama ******* lazım.Neyse yapabileceğiniz soruları yaparsanız çok memnun olurum . Parantez içindekiler cevapları şimdiden teşekkürler.



  2. #2

    Grubu
    Üye
    İş
    9. sınıf
    günlük soru hakkın 5 tir bunu yüzlerce kez admin uyarmak zorunda değil... lütfen admin hocayı yormayın ve bu kurallara uyun...


    UYaRSaNIZ TEŞEKKÜRLER...
    √YLDŞ≈MUHAMMET≠

  3. #3

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Üniversite
    maaşallah kendine bişi bırakmamışın
    sorular bide sırayla gidiyor,
    gayri ciddi bir iş yapmışsın,

  4. #4

    Grubu
    Moderatör
    İş
    Diğer
    Alıntı muho02'den alıntı Mesajı göster
    günlük soru hakkın 5 tir bunu yüzlerce kez admin uyarmak zorunda değil... lütfen admin hocayı yormayın ve bu kurallara uyun...


    UYaRSaNIZ TEŞEKKÜRLER...
    burada günlük soru hakkından daha temel sorunlar var.
    foum yeni açıldığında ben bir öğrenci bnzer 2 soru sorduğunda 1 saat açıklama yapıyordum ama artık biraz bıkkınlıktan biraz da üşengeçlikten yazmıyorum. şimdi yeridir yine kısaca açıklayayım.
    arkadaşlar burada biz sizin ödevlerinizi ya da sınavlarınızı yapmıyoruz. ben çok şükür okulu bitirdim , kendi çapımda arkadaşlardan kopya çektim , hocalardan not dilendim , patates soğan bi şekilde geçtim , burada soru çözen arkadaşlarımız ya da hocalarımız da benden pek farklı değillerdir olsa olsa patates soğan değil kavun karpuzdur malum iklim farkı olabilir.
    burada sizlere yapamadığınız sorularda yardımcı olmaya çalışıyoruz, bakın dikkatinizi çekerim yapamadığınız sorulara , yapmadığınız sorulara değil. bu sorulara kendin öncelikle uğraşmalısın sonrasında aralarından yapamadıklarını listelemeslisin ve sormaya değer olan v mümkünse aynı konudansa gözüne en zor görünenini ve bu soruyu ban çözerlerse ben bundan faydalanıp diğerlerini kendim çözerim diyebileceğini burada sormalısın. bizler size balık tutmayı öğretelim diye uğraşırken sizler ısrarla "çok konuşma balığımı ver benim işim var meşgul etme" modundasınız. bu soruların hepsini muhtemlen ben veya diğer arkadaşlarımız çözeriz (sorlara doğru dürüst bakmadım bile) ama ben sorulara sadece bir gözatıp benzer olduklarını görünce hiç okumuyoum bile çünkü bizim sunduğumuzla senin beklediğinin uyumsuz olduğunu görüyorum ve bunu karşılayamayacağımı düşünüyorum. bunu senin özelinde söylesem de söylediklerim benzeri beklentide olan tüm arkadaşlarımız için de geçerli.

    ayrıca bir nokta da şu ki durum bu konunun ilk mesajınaki gibi olunca kendimi sınav oluyomuş gibi hissediyorum ve takdi edersin ki bu hiç hoş değil.

    neyse işte bundan sonra bunları bunları yap demiyorum zaten diyemem de ama böyle konu açtığında benden (ve benim gibi düşünen diğer arkadaşlarımızdan) neden cevap gelmiyor diye düşünürsen bu yazdıklarım inş. bir cevap olur. kısaca forumun amacına uygun bir beklentide olursan eminim beklentilerin karşılanacaktır.
    iyi çalışmalar.


 

  1. Bu yazıyı beğenerek
    destek
    verebilirsiniz

    Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!

Benzer konular

  1. Mutlak Değer Nedir, Mutlak Değer Özellikleri Kuralları Formülleri
    Serkan A. bu konuyu Matematik Formülleri forumunda açtı
    Cevap: 6
    Son mesaj : 04 Nis 2017, 23:01
  2. Mutlak Değer
    Attalos bu konuyu Lise Matematik forumunda açtı
    Cevap: 4
    Son mesaj : 06 Ağu 2013, 22:04
  3. mutlak değer
    tırtıl bu konuyu Lise Matematik forumunda açtı
    Cevap: 7
    Son mesaj : 29 Tem 2013, 16:58
  4. mutlak değer
    pikaçu bu konuyu Lise Matematik forumunda açtı
    Cevap: 5
    Son mesaj : 29 Tem 2013, 01:53
  5. mutlak değer
    makme bu konuyu KPSS Matematik forumunda açtı
    Cevap: 14
    Son mesaj : 13 Ara 2011, 02:34
Forum Kullanım ve Gizlilik Kuralları