selam arkadaşlar ben feride ve yeni üyeyim siftahı bu konuyla açtım çünkü ihtiyacım var.. formasyon öğrencisiyim ve yardım ederseniz sevinirim.
konum mutlak değer ve hocam benden etkinlik ağırlıklı bi konu anlatımı bekliyor. değişik fikirlere ihtiyacım var. mutlak değere neden ihtiyaç duymuşuz, öğrencinin ne işine yarar bu mutlak değer, konuya başlarken öğrencinin dikkatini nasıl çekebilirim gibi...
Bence anlatımınızı basitleştirmeli, ilgi çekici hale getirmelilsiniz. Teorik bir konu anlatımı pek güzel olmazdı. Ayrıca aşırı da basite inmeyin. Tamam, 9. sınıfız ama o kadar da seviyesiz değiliz hani
Orda daha çok ilgi çekecektir Ya da sohbet bölümüne alabiliriz, orası da sık okunur bence
siz daha iyi bilirsiniz yarına kadar kafamda fikirlerle hocanın odasında olmam gerek yoksa paralar beni
matci çok güzel bi etkinlik ama 9. sınıf için basit kaçar gibi geldi. ilkokul olsaydı etkinlik yapmak ne kadar basitmiş ya lise seviyesine çekmek zorundayım
Bence anlatımınızı basitleştirmeli, ilgi çekici hale getirmelilsiniz. Teorik bir konu anlatımı pek güzel olmazdı. Ayrıca aşırı da basite inmeyin. Tamam, 9. sınıfız ama o kadar da seviyesiz değiliz hani
işte sorun o ilgi çekici şeyi bulmada yapamıyorum bir türlü. öğrencinin nasıl ilgisini çekebilirim? dün özel öğrencime köklü sayılarla ilgili pisagorun öldürüldüğünü anlatıyorum bana mısın demiyo böyle bi durumda insanın ilgisi çekilmez mi hiç ya