1)HABABAMHA kelimesinden seçilen 3 harfin farklı olma olasılığı nedir?(Cevap:7/12) 2)HABABAM kelimesinin harfleriyle 7 harfli kelimeler yazılıp...
1) ÖSS sınavını Neslihan Arda ve sezen isimli 3 öğrencinin kazanma olasılıkları sırasıyla tür ÖSS sınavını en az ikisinin kazanma olasılığı kaçtır?...
merhabalar Aşağıdaki soruların ilk üçünün cevap anahtarında hatalar mı var ? yoksa ben mi hata yapıyorum anlamadım. 2) M={x | 8 < x <...
Forum:
KPSS Matematik
dönem ödevim bitiyor nihayet tam 95 soru tamamladım : ) son 5 soru ve yarın öğle 12 ye kadar bitirmem gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden...
SORU 1: 4 kız, 3 erkekten oluşan bir arkadaş grubundan rastgele 2 kişi seçiliyor. a) Örnek uzayın eleman sayısı kaçtır ? b) A olayı seçilen...
Sorularım kolay olabilir.. ama cevap şıkkına yakın sonuçlar bulduğum için kaçırdığım detayları öğrenmek istiyorum.. Emekler için her arkadaşıma...
1. Bir zar art arda 3 kez atılıyor.Buna göre üst yüzüne her defasında farklı gelme olasılığı kaçtır? (5/9) 2. A=(0,1,2,3) kümesinin elemanları...