MatematikTutkusu.com Forumları

Karmaşık Sayılar

İlk  1 2
selosamur - ait kullanıcı resmi (Avatar) selosamur 03:15 03 Şub 2014 #11
bende de biraz dikkat eksikliği var maalesef ..

malopelucila 13:00 04 Şub 2014 #12
(a+b)^2=11 ise , a+b=kök11 ya da a+b=-kök11 olacaktır.Bunların toplamının 0 edeceğini hesap edebilirsiniz sanırım.

Kusura bakmayın eleştirmeden geçemeyeceğim : Matematikte kendiniz emek vermeden hiçbir şey öğrenemezsiniz.Gerisi ile sizin uğraşmanız gerekiyor.Fakat,görüyorum ki öğrenci arkadaşlar artık her şeyi hazır cevap olarak istiyorlar. Biraz kendiniz uğraşın rica ederim.

Bir de "cevap şu ya da bu" gibi yorumlarda bulunulmasını da gereksiz buluyorum.Cevap anahtarının %100 doğruluğunu ispat edebilir misiniz? Ama ben şuanda sizin sorularınızı cevaplayan arkadaşımızın matematik bölümünde okuduğundan sorularınızın çoğunu "en azından ygs-lys düzeyi" %99'unu doğru cevap edeceğini ispat edebilirim.
Tavrim icin ozur dilerim tamam haklisiniz ama emek sarfetmiyor demissiniz de sizce koca karmasik sayilar bolumunde 3 tanecik mi soru cozdum

Amacim tartisma yaratmak degil ama on yargilisiniz belki dikkat edemedim belki o an aklima gelmedi.
Biraz kendiniz ugrasin demissiniz gunumun 6 saatini dersanede 3 saatinide evde ders calisarak geciriyorum
Yinede elestirinize saygim var tabii ki

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm