MatematikTutkusu.com Forumları

KARE sorularım

İlk  1 2 3
Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 02:06 21 Mar 2012 #21
böyle düşündüğünüze sevindim
aslında hiç açıklamasız çözdüğüm ilk soru senin ki oldu. Sitenin sunucu problemleri ile uğraşıyorum. yoğundum. boş kaldığım arada o kadarını ekleyebildim sadece.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:12 21 Mar 2012 #22
aslında hiç açıklamasız çözdüğüm ilk soru senin ki oldu. Sitenin sunucu problemleri ile uğraşıyorum. yoğundum. boş kaldığım arada o kadarını ekleyebildim sadece.
Kaç saattir açılmasını bekliyorum sitenin. Dediğiniz gibi, hızı artmış gibi. Sunucu mu değişti şimdi?
Ben de bu arada, format attım bilgisayara.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 02:40 21 Mar 2012 #23
Hocam, değiştirdik ama eski hızında gibi şu an. Dünkü yavaşlama özel bir durumdu. Biraz hata veriyor hala size görünmese de o hatalarda düzeldin mi işlem bitecek.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:42 21 Mar 2012 #24
Yok ben beğendim öğretmenim. Çok farketmiş gibi geldi bana.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:43 21 Mar 2012 #25
Örneğin mesaj yazıp cevapla deyince, kaydedene kadar 3-4 saniye geçiyordu. Şimdi anında kaydediyor.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 02:44 21 Mar 2012 #26
Bi sunucuyu hızladıracağız derken siz pcyi formatlayınca daha hızlı gelmiş olabilir

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:47 21 Mar 2012 #27
Bi sunucuyu hızladıracağız derken siz pcyi formatlayınca daha hızlı gelmiş olabilir
Öğretmenim ben 1,5 yıldır sitedeyim. Bu sürede herhalde 10-15 kere format atmışımdır. Hiç böyle olmamıştı. Bu sefer çok farklı.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 02:58 21 Mar 2012 #28
Doğrudur, bana da biraz iyi gibi geldi. Yarın sabah görünmediğiniz içeride verdiği hatalarda düzeltilecek. O zamanda daha iyi olacak.

Ayrıca eğer internet explorerın yavaşlığından bıktıysanız Google Chrome tarayıcısını kullanın mutlaka derim.

Benim şu anki bilgisayarım süper hızlı bir bilgisayar olmasına rağmen explorer chrome yanında çok yavaş kalıyor.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 03:08 21 Mar 2012 #29
ben operamdan memnunum öğretmenim. Explorer mı kaldı artık öğretmenim. Milattan öncesinde kaldı. İstedikleri kadar 8-9-10-50-100 çıkarsınlar, gene yavaş, gene yavaş.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 03:13 21 Mar 2012 #30
bende operayı çok kullandım. düzelmeyen hatalar verdi. hangi versiyonunu kurarsam kurayım düzeltemedim. çok alışmıştım. çok fonksiyoneldi. ama verdiği hatalardan dolayı geçmek zorunda kaldım chrome'a. yinede en hızlı tarayıcı gerçekten Chrome.

Diğer çözümlü sorular alttadır.
Dörtgenlerde Benzerlik Çözümlü Sorular Dörtgenlerde Uzunluk Soruları Çözümleri Kare Açı Soruları ve Çözümleri Kare Uzunluk Soruları
Tüm Etiketler

İlk  1 2 3
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm