Aksine LYS daha kolaydır aslında, çünkü yoruma açık sorularla az karşılaşırsın. LYS kitabı olarak formül yayınlarının bir tane lys matematik kitabı var, uğraştıran sorular var son testlerinde özellikle tavsiye ederim. YGS kitabı da oldukça uğraştırıcı sorular ile dolu.
Ama bence ygs-lys ye hazırlanan biri finalin ygs matematik soru bankasını çözmeli, soruları oldukça güzeldi.
katılıyorum lys bilgiye dayalı sorular oldugundan direk çözebiliyosun , ygsde bazen karşına çok garip sorular çıkabiliyor ve hata yapma olasılıgın daha yüksek
hiç forumda adı geçmedi ama önereyim arıkan yayınlarının çıkardığı mat geo fasikülleri vardı ben ygs için problemlerini almıştım çok güzeldi ayrıca eksenin baba testlerini de alın o da zordur ygs için güzel olur
Merhaba arkadaşlar. YGS konuları için Mustafa Yağcı'nın MY Matematik 1 kitabındaki sorularının yanında Birey B ve C çözsem yeterli olacak mıdır? C oldukça zorluyor hatta B bile bazen zorluyor. Bu üç kitap yeterli olur mu dersiniz YGS açısından? Yorumlarınızı bekliyorum.