Geometride,(şuanda kullandığım kaynaklar)
*Fen bilimleri ÇizgiÜstü (orta zorlukta (ben hemen bitirdim))
*Final(Selçuk Özdemir)(orta zorluktadır konu bitimi sonrası hazırlık soruları olarak çözmelisin)(ilk bu kitabı çöz demek istiyorum)
*Esen(Arasınıf kitapları da dahil olmak üzere tavsiye ediyorum çok çözmedim ama ara sınıf kitaplarında da fena sorular yok hani.)
*BireyC(zor bir kitap demiyorum çünkü zor soru yoktur soruyu zorlaştıran öğrenci-insan vardır.Bu nedenle kaliteli sorular diyorum almalısın.)
*My Geometri 1 (Konu çalışma için şart şart şart)
****KESİNLİKLE.ODTÜ YGS-LYS GEOMETRİ****(bireyC ile kapışır)
Matematik(YGS İçin tavsiyelerim)
-Mustafa Yağcı My Matematik 1 (zaten var sende)
-F.em YGS konu özetli (furkan önermiş gerçi)
-Esene filan gerek yok çok kolay
-BireyC diyorum.
*ODTÜ YGSLYS MATEMATİK
Matematik(LYS için)
-Mustafa Yağcı serisi
-BireyC diyorum
Sanırım sözeller için tavsiye istemezsin onları da belirledim gerçi
bunları hakkıyla bitiren adam fuller diyorum piyasada daha baba kitap yoktur.
Bu arada ekseni de önermekteyim
Ek olarak.sözel kitapları da önerebilirim ama benim almak istediğim yargıç olmak isteyen birisi içinKısacası Fen grubu için gereksiz olabilir sayısalcı arkadaşların önerileri daha da yerinde olacaktır
ODTU hariç aşağı yukarı hepsi var. ODTU'yu merak ettim yarın alayım onu.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder,
Siyah beyaz forman bize bir ömür yeter
Bu linkte benim listem bi incele istersen (Hangi Ders Hangi Kaynak)
bu arada geometri için ben karekök ve zafer öneriyorum bir de esen üç rengin ara sınıf kitapları var onlarda da çok kaliteli sorular bulabilirsin
şu birey c geo kitabı dikkatimi çekti bizim buralarda sadece birey a ile b vardı. c yoktu(eğer yeni çıktıysa o ayrı) birey b bile ağır bir kitaptı Ben c'sini düşünemiyorum
ben lys matematik için en zorunu arıyorum ygs için çok sıkıntı yok açıkçası YGS sorularını incelediğimde çokta kasmamışlar açıkçası hele fen bilimleri oldukça basit ancak LYS kısmında evde çözmeme rağmen tıkandığım sorular oldu
Aksine LYS daha kolaydır aslında, çünkü yoruma açık sorularla az karşılaşırsın. LYS kitabı olarak formül yayınlarının bir tane lys matematik kitabı var, uğraştıran sorular var son testlerinde özellikle tavsiye ederim. YGS kitabı da oldukça uğraştırıcı sorular ile dolu.
Ama bence ygs-lys ye hazırlanan biri finalin ygs matematik soru bankasını çözmeli, soruları oldukça güzeldi.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!