matsever63 01:15 11 Eyl 2013 #1
Lys de MFciler sosyal bilimleri yapar ise,katsayısı diğerlerine göre daha az mı gelecek.Sayısal öğrencisi için ösym
lys 1 ve lys2 ye girilmesini önermiş.
Lys den tam puan almak için sosyal de yapılmalı mıdır?
AhmetAlt 01:53 11 Eyl 2013 #2
Lys de MFciler sosyal bilimleri yapar ise,katsayısı diğerlerine göre daha az mı gelecek.Sayısal öğrencisi için ösym
lys 1 ve lys2 ye girilmesini önermiş.
Lys den tam puan almak için sosyal de yapılmalı mıdır?

Tam puani napacan 400 al yeter benim hedefim o
Furkan61 02:17 11 Eyl 2013 #3
LYS de sayısal harici derslerin senin MF puanına hiçbir etkisi yoktur. Sadece
YGS'de vardır. O da sayısal bölümlere nazaran daha az etkilidir. Senin tam puan yapman için
YGS'de 160 sorunun tamamını,
LYS'de ise 50 Matematik, 30 Geometri, 30 Fizik, 30 Kimya, 30 Biyoloji sorusunun tamamını doğru cevaplaman gerekiyor. Şu ana kadar böyle bir rekor yok. Ya
YGS fullendi ya da
LYS. İnşallah sen kırarsın.
sinavkizi 17:25 11 Eyl 2013 #4 Zaten lys 1 ve 2 mecburi ki senin bölümün için Nasih.
3-4 ile karıştırdın sanırım.
Onu, olur da eşit ağırlık/sözel tercihi yapmak ister ise öğrenci, Edebiyat/Sosyal sınavına da girsin ki sıralaması hesaplansın diye öneriyorlardı.
matsever63 17:48 11 Eyl 2013 #5 LYS de sayısal harici derslerin senin MF puanına hiçbir etkisi yoktur. Sadece
YGS'de vardır. O da sayısal bölümlere nazaran daha az etkilidir. Senin tam puan yapman için
LYS'de ise 50 Matematik, 30 Geometri, 30 Fizik, 30 Kimya, 30 Biyoloji sorusunun tamamını doğru cevaplaman gerekiyor. Şu ana kadar böyle bir rekor yok. Ya
YGS fullendi ya da

ben kim rekor kırmak kim

hedefim sadece +450
matsever63 17:49 11 Eyl 2013 #6 Zaten lys 1 ve 2 mecburi ki senin bölümün için Nasih.
3-4 ile karıştırdın sanırım.
Onu, olur da eşit ağırlık/sözel tercihi yapmak ister ise öğrenci, Edebiyat/Sosyal sınavına da girsin ki sıralaması hesaplansın diye öneriyorlardı.
hmm.. anladım

sağolasın
matsever63 18:32 11 Eyl 2013 #7
Ben de düşünüyordum nasıl altından kalkacağım diye ohh saolun arkadaşlar

üstümden yük kalktı resmen
gereksizyorumcu 20:50 11 Eyl 2013 #8 LYS de sayısal harici derslerin senin MF puanına hiçbir etkisi yoktur. Sadece
YGS fullendi ya da

sayısalcılar için
lys'de Türkçe ya da edebiyattan soru cevaplamak gerekmiyor mu? bi de biyoloji olmasa tam benim sınava gireceğim zaman buymuş

. sahi biyoloji mi daha sayısal coğrafya mı ben çözememiştim liseye giderken, çözeniniz var mı?
svsmumcu26 22:01 11 Eyl 2013 #9 ben kim rekor kırmak kim

hedefim sadece +450

matematiğinin iyi olduğunu biliyoruz.
fen derslerin de iyi olursa rekor kıranları da geçebilirsin belli mi olur

zor bir şey değil.
matsever63 22:11 11 Eyl 2013 #10 matematiğinin iyi olduğunu biliyoruz.
fen derslerin de iyi olursa rekor kıranları da geçebilirsin belli mi olur

zor bir şey değil.
sende hedefine ulaşırsın inşaallah,allah çalışanların emeğini boşa çıkartmaz.