MatematikTutkusu.com Forumları

YGS Kaynakları hakkında

1 2 3 Son
Attalos 19:54 30 Tem 2013 #1
Merhaba arkadaşlar. YGS konuları için Mustafa Yağcı'nın MY Matematik 1 kitabındaki sorularının yanında Birey B ve C çözsem yeterli olacak mıdır? C oldukça zorluyor hatta B bile bazen zorluyor. Bu üç kitap yeterli olur mu dersiniz YGS açısından? Yorumlarınızı bekliyorum.

Furkan61 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Furkan61 20:01 30 Tem 2013 #2
Hem de öyle bir yeter olur ki.... Hele şu C ye bittim. Ben de alacağım. Çok hoşa benziyor. MY zaten çok iyi. F.em konu özetli var YGS için, orda da yabana atılacak sorular yok. Kasabilir. Amaç sadece YGS ise Birey B biraz tuzlu olacaktır, konu özetliyi deneyebilirsin.

synyster - ait kullanıcı resmi (Avatar) synyster 20:03 30 Tem 2013 #3
Merhaba arkadaşlar. YGS konuları için Mustafa Yağcı'nın MY Matematik 1 kitabındaki sorularının yanında Birey B ve C çözsem yeterli olacak mıdır? C oldukça zorluyor hatta B bile bazen zorluyor. Bu üç kitap yeterli olur mu dersiniz YGS açısından? Yorumlarınızı bekliyorum.
YGS o kadar büyütülecek bi sınav değil 2 - 3 aydan fazla ygs çalışma. LYS'ye ağırlık ver. Önemli olan LYS. Söylediğin kitaplar fazlasıyla yeterli olacaktır. LYS için sağlam kaynaklar bulmanı öneririm

iijessy 20:28 30 Tem 2013 #4
Merhaba arkadaşlar.
Mustafa yağcının pdf şeklindeki kitaplarının linklerini yollayabilir misiniz ?

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 21:10 30 Tem 2013 #5
Merhaba arkadaşlar.
Mustafa yağcının pdf şeklindeki kitaplarının linklerini yollayabilir misiniz ?
kendi sitesi vardı oraya baktın mı

sinavkizi 21:27 30 Tem 2013 #6
YGS o kadar büyütülecek bi sınav değil 2 - 3 aydan fazla ygs çalışma. LYS'ye ağırlık ver. Önemli olan LYS.
Bu pek belli olmaz. Lys yi bu sene ne kadar zorladıklarını biliyorsunuz... İyi bir YGS geçiremese idim şu an bitmiştim. Lütfen ikisine de iyi odaklanın.

iijessy 21:50 30 Tem 2013 #7
Baktım tabii. Fakat kaldırmışlar yok bulamadım. :/
Pc sinde olanlar e-mail adresime yollayabilir misiniz acaba ?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:00 30 Tem 2013 #8
Baktım tabii. Fakat kaldırmışlar yok bulamadım. :/
Pc sinde olanlar e-mail adresime yollayabilir misiniz acaba ?
internette farklı sitelerde bulabilirsin sanırım mustafa hocayla konuştum site sahibiyle papaz olmuşlar biraz zormuş artık o pdflerin yüklenmesi filan.
Neyse kaynak konusuna gelelim
Geometri için Final+Mustafayağcı my mat 1 + Odtü(kesinlikle!!!) + bireyc (bomba bir kitap çok hoşuma gitti) bunları al hakkıyla çözersen (hele ki odtü ve bireyc'yi fule yaklaşırsın)
matematik 1 içinse çok kasma ygs zor bir sınav değil mymat1+odtü+bireyb fevkalade iyi olur

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:08 30 Tem 2013 #9
istersen kendim için hazırladığım kitap listesi var paylaşayım burada sen de alırsın

Attalos 22:17 30 Tem 2013 #10
Çok sevinirim savaş şimdi kitapçıdan çıktım *** ve final aldım seninkileride almak isterim

1 2 3 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm