Attalos 19:54 30 Tem 2013 #1
Merhaba arkadaşlar.
YGS konuları için Mustafa Yağcı'nın MY Matematik 1 kitabındaki sorularının yanında Birey B ve C çözsem yeterli olacak mıdır? C oldukça zorluyor hatta B bile bazen zorluyor. Bu üç kitap yeterli olur mu dersiniz
YGS açısından? Yorumlarınızı bekliyorum.
Furkan61 20:01 30 Tem 2013 #2
Hem de öyle bir yeter olur ki.... Hele şu C ye bittim. Ben de alacağım. Çok hoşa benziyor. MY zaten çok iyi. F.em konu özetli var
YGS için, orda da yabana atılacak sorular yok. Kasabilir. Amaç sadece
YGS ise Birey B biraz tuzlu olacaktır, konu özetliyi deneyebilirsin.
synyster 20:03 30 Tem 2013 #3
Merhaba arkadaşlar.
YGS konuları için Mustafa Yağcı'nın MY Matematik 1 kitabındaki sorularının yanında Birey B ve C çözsem yeterli olacak mıdır? C oldukça zorluyor hatta B bile bazen zorluyor. Bu üç kitap yeterli olur mu dersiniz
YGS açısından? Yorumlarınızı bekliyorum.
YGS o kadar büyütülecek bi sınav değil 2 - 3 aydan fazla
ygs çalışma.
LYS'ye ağırlık ver. Önemli olan
LYS. Söylediğin kitaplar fazlasıyla yeterli olacaktır.
LYS için sağlam kaynaklar bulmanı öneririm
iijessy 20:28 30 Tem 2013 #4
Merhaba arkadaşlar.
Mustafa yağcının
pdf şeklindeki kitaplarının linklerini yollayabilir misiniz ?
orkun44 21:10 30 Tem 2013 #5 Merhaba arkadaşlar.
Mustafa yağcının
pdf şeklindeki kitaplarının linklerini yollayabilir misiniz ?
kendi sitesi vardı oraya baktın mı
sinavkizi 21:27 30 Tem 2013 #6 YGS o kadar büyütülecek bi sınav değil 2 - 3 aydan fazla
ygs çalışma.
LYS'ye ağırlık ver. Önemli olan
LYS.
Bu pek belli olmaz. Lys yi bu sene ne kadar zorladıklarını biliyorsunuz... İyi bir YGS geçiremese idim şu an bitmiştim. Lütfen ikisine de iyi odaklanın.
iijessy 21:50 30 Tem 2013 #7
Baktım tabii. Fakat kaldırmışlar yok bulamadım. :/
Pc sinde olanlar e-mail adresime yollayabilir misiniz acaba ?
svsmumcu26 22:00 30 Tem 2013 #8 Baktım tabii. Fakat kaldırmışlar yok bulamadım. :/
Pc sinde olanlar e-mail adresime yollayabilir misiniz acaba ?
internette farklı sitelerde bulabilirsin sanırım mustafa hocayla konuştum site sahibiyle papaz olmuşlar biraz zormuş artık o pdflerin yüklenmesi filan.
Neyse kaynak konusuna gelelim
Geometri için Final+Mustafayağcı my
mat 1 + Odtü(kesinlikle!!!) + bireyc (bomba bir kitap çok hoşuma gitti) bunları al hakkıyla çözersen (hele ki odtü ve bireyc'yi fule yaklaşırsın)
matematik 1 içinse çok kasma
ygs zor bir sınav değil mymat1+odtü+bireyb fevkalade iyi olur
svsmumcu26 22:08 30 Tem 2013 #9
istersen kendim için hazırladığım kitap listesi var paylaşayım burada sen de alırsın
Attalos 22:17 30 Tem 2013 #10
Çok sevinirim savaş şimdi kitapçıdan çıktım *** ve final aldım seninkileride almak isterim