ne 10:02 ymiş ya bir türlü çıkmak bilmiyo bende uğraşıyorum bir türlü çıkmıyo bu soruyu hazırlayan sayın hocam nasıl düşündü acaba bu soruyu hazırlarken
ne 10:02 ymiş ya bir türlü çıkmak bilmiyo bende uğraşıyorum bir türlü çıkmıyo bu soruyu hazırlayan sayın hocam nasıl düşündü acaba bu soruyu hazırlarken
-çözüm benim değil matematikçiFM hocamızın çözümünün sadece ufak gözden kaçmış kısmının düzeltilmiş hali.
-soru ne konu başlığında geçtiği gibi zor ne de "acaba var mı başka çözümü" diye üzerinde takılınacak bir soru.bu yüzden de tavsiyem hep beraber sıradaki soruya geçmek, sıradaki sorumuz nedir?
şimdi bu çözümün kesin 9:48 olduğunu anladım. Çünkü saat 9:48 de A dan kalkacak ve 18 dak sonra 10:06 da B ye varacak D den de saat 10 da kalkacak ve 6 dakika sonra 10:06 da B ye varacak ve hiç beklemeden binip E ye gidecek. Çok güzel bir soruymuş gerçekten. Çözümünüz için çok teşekür ederim. ellerinize sağlık MatemetikciFM hocam sizde sağolun.
mustafa023, mümkünse bu sorunun cevabını öğretmeninden öğren, nerede karışıklık olmuş merak ettim?
hocam bu soru yaprak testte olan sorulardan biri ama ben gene sorayım bakalım başka farklı sonuç çıkaran olacakmı ? Ayrıca başka sorular eklemek için yeni konu açmama gerek varmı yoksa burdan devam etsem olurmu. Maksat fazla kirlilik olmasın.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!