MatematikTutkusu.com Forumları

çarpanlara ayırma

kartalsed - ait kullanıcı resmi (Avatar) kartalsed 00:21 03 Kas 2011 #1
Arkadaslar carpanlara ayirma konusunu bir turlu anlayamadim birkac ornekle bana aciklarmisiniz (mantigini anlayayim yeter)

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 00:23 03 Kas 2011 #2
buradan ulaşabilirsiniz.

kartalsed - ait kullanıcı resmi (Avatar) kartalsed 00:30 03 Kas 2011 #3
tmm guzel kardesim iyi diyorsunda mantigini anlamadim sorular nasil cozuluyor bilmiyorum oraya baktim ama temelde ne yapildigini bilmedigim icin onlari cozemem ilk once en kolay sorularin cozuluslerini anlamam lazim sen birkac kolay soruyu anlatarak carpanlarina ayirirsan sevinirim diyer turlu olmuyor.

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 00:34 03 Kas 2011 #4
Çarpanlara ayırmanın mantığı özdeşlikler üzerine kurulu 10. sınıfta, ilerisini bilmiyorum Bunları (Özdeşlikler) öğrenerek başlayabilirsin mesela

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 00:35 03 Kas 2011 #5
Çarpanlara ayırma konusu, formülleri bildikten sonra konu kısmından öğreneceğin bir şey yok eğer partikleşmek istiyorsan dediğin gibi mantığını kavramak istiyorsan soru çözmelisin burda yapacağımız birşey Çarpanlara Ayrma Konu Anlatm Video zml sorular testi z izle indir konu anlatımına bakabilirsin. Ya da kendin soru çözersin çözemediğin 5 soruyu sorarsın bizde yol gösteririz. Anlamak için biraz uğraşmalısınız konu zor bir konu değil.

kartalsed - ait kullanıcı resmi (Avatar) kartalsed 00:38 03 Kas 2011 #6
Çarpanlara ayırma konusu, formülleri bildikten sonra konu kısmından öğreneceğin bir şey yok eğer partikleşmek istiyorsan dediğin gibi mantığını kavramak istiyorsan soru çözmelisin burda yapacağımız birşey Çarpanlara Ayrma Konu Anlatm Video zml sorular testi z izle indir konu anlatımına bakabilirsin. Ya da kendin soru çözersin çözemediğin 5 soruyu sorarsın bizde yol gösteririz. Anlamak için biraz uğraşmalısınız konu zor bir konu değil.
tesekkurler onerin icin ilgilendigin icin saol.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm