Arkadaşlar bana 5tane çözümlü çarpanlara ayırma sorusu yazar mısınız ? bugunluk 5 hakkımı da böylece doldurayayım.ACİLL GEREKLİ yazanlara ,yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar bana 5tane çözümlü çarpanlara ayırma sorusu yazar mısınız ? bugunluk 5 hakkımı da böylece doldurayayım.ACİLL GEREKLİ yazanlara ,yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.
Dediğim gibi özel mesajdan ve msnden soru çözmüyorum.Arkadaşlarımız zor durumda kalıyor.Lütfen burda açıp sorarmısın.Ayrıca , Gökberkin burada çok güzel örnekleri var.https://www.matematiktutkusu.com/for...cozumleri.html (Çarpanlara Ayırma Soruları Çözümleri)
Forum üzerinden sorabileceğiniz soruları mümkün olduğunca forum üzerinden sorunuz. Bu bir yasaklama veya benzeri bir şey değildir. Bu forumun amacı çözemediğiniz soruları çözmenize yardım etmenin yanında başkaları için de çözümlü örnekler hazırlamak. Özel olarak hazırlanmış çözümlü örneklerin yanında sizlerin sorduğu sorular da çözüldüklerinde bu gruba giriyor.
Bilgi ve ego ters orantılıdır, bilgi arttıkça ego azalır. (Albert Einstein)
Bhenbatu yardımcı olmak hepinize istiyorumÇünkü ben kendimide geliştiriyorum sizin sayenizde ama diğer arkadaşlarımıda zor durumda bırakmak istemiyorum...Çünkü ben sana anlatırsam başka arkadaşlarda ya benden istiyor yada diğer arkadaşlardan
Ne güzel koskocam forum varken...
İlavaten senin görevin forumda,kendi hür iradenle başkasının msn v.b yerlerde yardım edebılırsın ama forumdan kım karısabılır kı ona ?
Daha açıklayıcı olayım;
Sen forumda moderator olarak forumda gezınırsın soruları yaparsın dokumanları ıncelersın v.s görevlerin yerıne getırırsın ama forum senden sadece bunları bekler bundan daha fazlasını kımse ısteyemez en azından dıer forumlar oyle.d "Forum üzerinden sorabileceğiniz soruları mümkün olduğunca forum üzerinden sorunuz. Bu bir yasaklama veya benzeri bir şey değildir." kcancelıkın acıklamasıda bunu doğruluyor.Senın kendı ıstegın sen gorevını yerıne getırdıkten sonra dıger yerlere kımse karısamaz.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!