MatematikTutkusu.com Forumları

Polinom

İlk  1 2
MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 23:45 25 Eyl 2012 #11
canım, yanlış anlayana değil, yanlış anlatana bakıcaksın.
böyle yaparsan bir daha kimse sana soru çözmez.
yazdıklarınızda yanlış anlamaya meydan verecek yerler olmasın.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 23:53 25 Eyl 2012 #12
canım, yanlış anlayana değil, yanlış anlatana bakıcaksın.
böyle yaparsan bir daha kimse sana soru çözmez.
yazdıklarınızda yanlış anlamaya meydan verecek yerler olmasın.
Hocama katılıyorum.Kesinlikle.Dikkat et birdahakine böyle yapma.

BurakA - ait kullanıcı resmi (Avatar) BurakA 23:58 25 Eyl 2012 #13
tamam hocam haklısınız fakat editörü kullanmayı beceremiyorum o yüzden böyle yazdım amacım sizleride zor durumda bırakmak değil yanlış anlaşılmak istemem

BurakA - ait kullanıcı resmi (Avatar) BurakA 00:00 26 Eyl 2012 #14
o noktada haklısınız tabikide parantez kullansam bu karışıklık olmazdı benim hatam iyi geceler herkese.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 00:01 26 Eyl 2012 #15
aslında istersen ,

yeni editörümüzlede yazabilirsin yalnız her soruyu değil böyle karışık olanları

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 00:07 26 Eyl 2012 #16
Bu sorunun site içindeki editör ile yazımı hiç de zor değil, site içindeki editörün yetersiz kaldığı zamanlarda Yeni Editörü kullanınız. Çünkü yeni editör de soruları resim olarak ekliyor.

HTML-Kodu:
[KESIR="3x+2"]x³+x[/KESIR][KESIRISLEMI]=[/KESIRISLEMI][KESIR="Ax+B"]x²+1[/KESIR][KESIRISLEMI]+[/KESIRISLEMI][KESIR="C"]x[/KESIR]
yazdığınızda bu şekilde görünür

3x+2
x³+x
=
Ax+B
x²+1
+
C
x

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 00:09 26 Eyl 2012 #17
evet ama biz Adminle de konuştuk.Yeni editörle soru eklemek bir sakınca değil dendi sonuçta bi emekvar. ama dediğim gibi arkadaş ben soruyu editörle yazamıyorumdemiş ona karşılık cevap verdim ben

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 00:12 26 Eyl 2012 #18
evet ama biz Adminle de konuştuk.Yeni editörle soru eklemek bir sakınca değil dendi sonuçta bi emekvar. ama dediğim gibi arkadaş ben soruyu editörle yazamıyorumdemiş ona karşılık cevap verdim ben
Evet dediğin gibi onu yazarken de bir emek var. Asıl endişem, olur da bir gün bu resimler silinirse, böyle bir ihtimal yok değil, bütün emeklerin boşa gitmesi. Bu yüzden yazı ile yazılabilecek her sorunun resim yüklemeden sorulup çözülmesinde ısrarcıyım

Kesirlerin yazı ile nasıl yazılacağı hakkında ayrıntılı bilgi de burada var.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 00:16 26 Eyl 2012 #19
evet o konuda hepimiz ısrarcıyız zaten.Geçenlerdebilemediğim bi soru olmuştu internette bakayım dedim belki vardır benzerbi soru başka bi forumda çözülmüş ama resimle ve resim silinmiş hakkaten insanın canı sıkılıyor böyle durumlarda haklısın

İlk  1 2