canım, yanlış anlayana değil, yanlış anlatana bakıcaksın.
böyle yaparsan bir daha kimse sana soru çözmez.
yazdıklarınızda yanlış anlamaya meydan verecek yerler olmasın.
canım, yanlış anlayana değil, yanlış anlatana bakıcaksın.
böyle yaparsan bir daha kimse sana soru çözmez.
yazdıklarınızda yanlış anlamaya meydan verecek yerler olmasın.
Hocama katılıyorum.Kesinlikle.Dikkat et birdahakine böyle yapma.
tamam hocam haklısınız fakat editörü kullanmayı beceremiyorum o yüzden böyle yazdım amacım sizleride zor durumda bırakmak değil yanlış anlaşılmak istemem
Bu sorunun site içindeki editör ile yazımı hiç de zor değil, site içindeki editörün yetersiz kaldığı zamanlarda Yeni Editörü kullanınız. Çünkü yeni editör de soruları resim olarak ekliyor.
evet ama biz Adminle de konuştuk.Yeni editörle soru eklemek bir sakınca değil dendi sonuçta bi emekvar. ama dediğim gibi arkadaş ben soruyu editörle yazamıyorumdemiş ona karşılık cevap verdim ben
evet ama biz Adminle de konuştuk.Yeni editörle soru eklemek bir sakınca değil dendi sonuçta bi emekvar. ama dediğim gibi arkadaş ben soruyu editörle yazamıyorumdemiş ona karşılık cevap verdim ben
Evet dediğin gibi onu yazarken de bir emek var. Asıl endişem, olur da bir gün bu resimler silinirse, böyle bir ihtimal yok değil, bütün emeklerin boşa gitmesi. Bu yüzden yazı ile yazılabilecek her sorunun resim yüklemeden sorulup çözülmesinde ısrarcıyım
Kesirlerin yazı ile nasıl yazılacağı hakkında ayrıntılı bilgi de burada var.
evet o konuda hepimiz ısrarcıyız zaten.Geçenlerdebilemediğim bi soru olmuştu internette bakayım dedim belki vardır benzerbi soru başka bi forumda çözülmüş ama resimle ve resim silinmiş hakkaten insanın canı sıkılıyor böyle durumlarda haklısın