Bir katkımız olduysa, ne mutlu bize. Bu arada, sınavdan sonra,bizlere teşekkür etme inceliğini gösterdiğin için ben de sana teşekkür ediyorum. Epeydir yoktum forumda. Çeşitli sınavlara giren diğer arkadaşlardan bu inceliği başka gösteren var mı bilmiyorum. Varsa, onlara da burdan teşekkür ediyorum.
Hocam sizleri her ne kadar görmesemde duymasamda üzerimde hakkınız var,bir teşekkürle ödenmez ancak şimdilik elden bu geliyor.Sizleri seviyorum ^^
tebrkler çok sevndim darısı başımıza innşallah...
İnşallah herşey gönlünüzce olsun.
Yalnız şunu unutmayın birşeyi istiyorsanız gönülden isteyin ve asla pes etmeyin.Eğer gerçekten kendinizi vererek çalışırsanız 4-5 ay bile yeterli bir zaman(az çalışın demiyorum yanlış anlaşılmasın,zamanın az kaldığını yada yetersiz olduğunu düşünenler için dedim ^^).Hedefiniz hiçbir zaman kümenin elemanı ya da herhangi bir küme olmasın,evrensel küme olsun hedefiniz ; işte o zaman istediğiniz bölüme ve istediğiniz üniversiteye gidebilirsiniz.^^
Tebrik ediyorum gerçekten büyük bir başarı.Bizlerde çalışıyoruz bakalım 2 senemiz var inşallah iyi bir yerlere gelebiliriz.Hayırlı olsun
bende Hocalarımıza çok çok teşekkür ediyorum okulda görmediğim çoğu soru tarzlarını buradan öğreniyorum.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!