MatematikTutkusu.com Forumları

Tüm hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum(DGS).

İlk  1 2
gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 02:52 10 Ağu 2011 #11
Tebrik ediyorum Gyarat, Verdiğin emeklerin karşılığını aldın. Ne mutlu sana.
Teşekkürler hocam.Sizler olmasanız bir çok soru tipinde takılmıştım.^^

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 03:28 10 Ağu 2011 #12
Bir katkımız olduysa, ne mutlu bize. Bu arada, sınavdan sonra,bizlere teşekkür etme inceliğini gösterdiğin için ben de sana teşekkür ediyorum. Epeydir yoktum forumda. Çeşitli sınavlara giren diğer arkadaşlardan bu inceliği başka gösteren var mı bilmiyorum. Varsa, onlara da burdan teşekkür ediyorum.

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 06:59 10 Ağu 2011 #13
Hocam sizleri her ne kadar görmesemde duymasamda üzerimde hakkınız var,bir teşekkürle ödenmez ancak şimdilik elden bu geliyor.Sizleri seviyorum ^^

derya yüksel 19:41 19 Ağu 2011 #14

;))

tebrkler çok sevndim darısı başımıza innşallah...

3.141592653589 - ait kullanıcı resmi (Avatar) 3.141592653589 01:39 20 Ağu 2011 #15
tebrikler.

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 02:47 26 Ağu 2011 #16
Teşekkürler ^^

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 02:50 26 Ağu 2011 #17
tebrkler çok sevndim darısı başımıza innşallah...
İnşallah herşey gönlünüzce olsun.

Yalnız şunu unutmayın birşeyi istiyorsanız gönülden isteyin ve asla pes etmeyin.Eğer gerçekten kendinizi vererek çalışırsanız 4-5 ay bile yeterli bir zaman(az çalışın demiyorum yanlış anlaşılmasın,zamanın az kaldığını yada yetersiz olduğunu düşünenler için dedim ^^).Hedefiniz hiçbir zaman kümenin elemanı ya da herhangi bir küme olmasın,evrensel küme olsun hedefiniz ; işte o zaman istediğiniz bölüme ve istediğiniz üniversiteye gidebilirsiniz.^^

deryakavlak 15:13 26 Ağu 2011 #18
Tebrik ediyorum gerçekten büyük bir başarı .Bizlerde çalışıyoruz bakalım 2 senemiz var inşallah iyi bir yerlere gelebiliriz.Hayırlı olsun bende Hocalarımıza çok çok teşekkür ediyorum okulda görmediğim çoğu soru tarzlarını buradan öğreniyorum.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:34 27 Ağu 2011 #19
Oooooo MatematikçiFM Hocam hoş geldiniz Foruma...
Mürşide Aşkolsun. Beynim müsait olursa beynim; olmazsa gönlüm sizinle. Sanki ayrılmışım gibi. cık cık cık.

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm