MatematikTutkusu.com Forumları

Türkçe

İlk  1 2 3
gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 16:55 05 Haz 2012 #21
Onerilen kitaplari begenmediysen keske biraksaydin.
Cok olumsuz etkisi olmus sanirim.
Kitap okuma konusunda kendini gelistirdikten sonra her kitabi okuyabiliyosun diye dusunuyorum,kendi adima.
Tabiki baslangic sevilen kitaplarla olmali ama hicbir katki ve degeri olmayan yazilmis sozde genclik romani olan bi ton basit roman,bosadir.
-
O kitaplar bize dayatilmaya calisiliyor pekalâ tabi fakat onlari yoksaymakla baslayin.
Bırakmak diye bir seçeneğimiz mi vardı? Zorla okutulup sonrasında yapılan sınavlar bu şansı elimizden aldı sanırım...

Vicenta - ait kullanıcı resmi (Avatar) Vicenta 16:57 05 Haz 2012 #22
Egitim sisteminin olumsuzluklari
Yazilida vs. kitap soran hocam olmadigi icin boyle konusuyorum

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 17:11 05 Haz 2012 #23
ben paragraf sorusu kaçırmam ancak okumaya eriniyorum uykum geliyor

kırmızı gece 18:58 05 Haz 2012 #24
bununla başlıyabilirsin
kısa ve sürükleyici,

Faruk 21:11 05 Haz 2012 #25
Normalde ben de küçüklüğümden beri sürekli kitap okuyan birisiyim. Paragraf soruları için bazı teknikler var. Bunlarla soru çözüm süresi hızlı okumayla da birlikte baya kısaltılabiliyor. Yani kendimi bildim bileli okumayı seven biri olarak hızlı okuma ve paragraf çözme tekniklerinin belirli bir farkı olduğunu söyleyebilirim. Bu da benim önerim.

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 21:21 05 Haz 2012 #26
düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Acaba şu hızlı okuma kursları varya onlara yazın gitsem işe yarar mı giden var mı aranızda?

Vicenta - ait kullanıcı resmi (Avatar) Vicenta 21:44 05 Haz 2012 #27
Giden tanidigim var.
Yarim birakmazsan ve ogrendigin teknikleri surekli uygularsan kesinlikle cook faydali oldugunu soylemisti

Faruk 21:46 05 Haz 2012 #28
Ben gittim. Şahsen faydalı. Faydasını göreceğini düşünüyorum.

İlk  1 2 3