Bunu pek sevmiyorum ama, tarih sürekli karşımda duruyor, bir de bugün benim doğum günüm, yani orta yaş unutkanlığının zirvede olduğu gün.
Bunu pek sevmiyorum ama, tarih sürekli karşımda duruyor, bir de bugün benim doğum günüm, yani orta yaş unutkanlığının zirvede olduğu gün.
Hocam mesuta da haksızlık yaptınız galibaBu arada doğum gününüz kutlu olsun
doğun gününüz kutlu olsun hocam. ayrıca ben olaya kesinlikle vakit kaybı olarak bakmıyorum, bu tür küçük hatalar her zaman olur. sonuçta hiç birimiz makine yada bilgisayar yazılımı değiliz. ( bu arada gereksizyorumcu bir bilgisayar yazılımı olabilir
ondan şüpheleniyorum)
Ben kimlere haksızlık yapmadım ki. Neyse Salı günü dersim var. İzah ederim durumu.
Teşekkür ederim ikinize de. Orta yaş böyle bir şey işte. Uzun ince bir yolun ortaları. Ne öldürür, ne güldürür.
Hocam bende düşünüp duruyordum 10.sınıfta işlemediğimiz ne olabilir ki acaba diye
Forumda yokken dedikodusunu yapıyoruz ama, şöyle diyelim: Üniversiteden, sadece elinde diplomayla değil, kafasında bilgiyle mezun olmuş, eğitim yıllarını dolu dolu geçirmiş, muhtemelen, fazlasıyla kendini yetiştirmiş, ve tabi, pratik zekası yüksek bir insan.
Size de teşekkür ederim öğretmenim.
İnsan kendisini yetiştirmek istese bile beyin müsaade etmeyince nafile. Ben de kendimi yetiştireyim diye göbeğim çatlıyor ama halimiz ortada.
Artık unutkanlıktan midem bulandı. Kapasitemiz bu kadar.
Artık şunu düşünmeye başladım Acaba ben de mi Matematikçi olsam ? Doktor olma hayallerim vardı ama sanki bu daha zevkli gibi..
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!