Hocam , o zaman sağlanmazdı.
Bence +1 olmasının nedeni şu , 1+Kök(k-1) > Kök(k+1) , madem n pozitif bu +1 olmalı ki sağlanmalı bence.
O kızgın işaretine yanlışlıkla bastım sorun yok ama hakkaten çok uzamaya başladı
söylemediğim şeyleri neden söylemişim gibi tartışıyoruz anlamıyorum.
ben k=-95 olur demedim ki.
k>=0 ise k>=-95 olmasında bir sakınca yoktur ve bu k=-95 demek değildir dedim.
ne kadar uzarsa uzasın bu yukardaki çözümü doğru yapmaz (işin ucunda baklava olmasa sorun değil , ödülü paylaşmak istemiyorum)
benimde ödülde filan bi gözüm yok zaten.Ayrıca arkadaş onu gırgırına yazmıştır.Bir soru sormuş , şakasına öyle bir şey yazmış.Eğer sabah (ödülün yarısı sabri hocaya filan dediklerim dert olduysa sıkıntı yok hiç yazmamış gibi varsayın.)
Ben bu sorunun çözümünün şak diye böyle olduğunu iddia etmedim zaten.Benim fikrimdi bu.Madem yanlışım var bi noktada (Tabi yanlışım nerde henüz onu anlamış değilim.) Doğru çözümü 4 gözle bekliyorum.
tamam bu konuya yarın daha uygun bi zamanda bakalım, hatalarımız varsa neymiş ikimiz de görmeye çalışalım, şimdi biraz geç oldu. ayrıca sabah İstanbul falan yazılmış ben Ankaralıyım haberin olsun. (her yerde çarpışırım)
! , koymadaki amaç nedir?
Ayrıca yukarıdaki çözümlerin yanlış olduğunu ispatlıyabilir misin? Yerine koyunca onlar da sağlıyor.
Hemen hemen aynı şeyleri yapmışız ayrıca sadece ben tam yakın olcak şekilde bi değer koymuşum.Hiç bi şey farketmez bence.
Aksine benim yapmış olduğum çözüm daha da bi toplu duruyor.Resmen , şıklardan gitme durumu mevzu bahis yukardaki linkte.Eğer şıklardan gidilecekse olimpik soru olmasının tadı kalır mıydı?
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!