merhaba ben matematikten proje yapıyorumda güvercin yuvası ile ilgili sorular bulmam gerekli fakat pek fazla soru bulamadım yardımcı olabilir misiniz
merhaba ben matematikten proje yapıyorumda güvercin yuvası ile ilgili sorular bulmam gerekli fakat pek fazla soru bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Geçen bir arkadaş daha bu konuda sorular istedi ancak. Bu konu ile ilgili pek kaynak yok. Daha doğrusu bu konu yeni olarak işlenmeye başlandı öğretmenler tarafından. Diğer arkadaşlarda baksın bulabilirlerse eklerler buraya.
ben 8 soru içeren bir konu (Birkaç güvercin yuvası prensibi (Dirichlet İlkesi) uygulaması) açmışım siz bir inceleyin bakalım eğer bu sorular (cevaplarını ya yaparız sorun değil) uygunsa kullanırsınız. eğer bu sorular yeterli değilse yeni soru da yazarız bu konuda ortalama sorular üretmek oldukça kolay
ya tübitak projesi yapıyorumda onun için gerekli yardımınız için teşekkürler gerçektende kaynak sıkıntısı var bu konuda yabancı kaynaklardan çevirmeler yapıyorum ama onlarda tam anlaşılır olmuyor
çevrilmesini istediğin soru varsa yazarsan çevirebiliriz , ayrıca da dediğim gibi linkini verdiğim konudaki sorular uygunsa onları kullanabilirsin bir de admine anasayfada yayınlanmak üzere güvercin yuvası prensibi ile ilgili bişeyler yollamıştım ama yayınlanmadı sanırsam. ondan tam ne vardı ben de hatırlamıyorum 2 sayfalık bişeylerdi güvercin yuvası nedir onu açıklıyodu bir de şu 8 sorunun çoğunun da aralarında olduğu çözümlü sorular vardı işte.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!