MatematikTutkusu.com Forumları

Basit eşitsizlikler ve mutlak değer sorusu (3 tane)

1 2 Son
gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 21:58 06 Nis 2011 #1
Herkese selam.Artık bu kitabın hiçbir sorusu hakkında yorum yapmıyorum siz üstadlara ve hocalarıma havale ediyorum soruları.Soru bankası alacak olan varsa yediiklim yayınlarını kessinlikle tavsiye etmiyorum.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Hayırlı akşamlar diliyorum.

Bu soruda hata olduğunu düşünüyorum.

Çözüm kümesi olarak -> 5 ≤ a ≤ +∞ buldum.

Ben cevabı -9/4 buldum

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 22:16 06 Nis 2011 #2
Lütfen soruları editörle yazınız. Konu düzenleme linki mesajınız altında mevcuttur.

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 22:21 06 Nis 2011 #3
Lütfen soruları editörle yazınız. Konu düzenleme linki mesajınız altında mevcuttur.
Hocam kasıtlı olarak soruların fotoğrafını çektim.Soruyu yanlış veya eksi yazdığımı düşünen olabilir diye.

halil2 23:03 06 Nis 2011 #4
bi şey soracam. bu soruları hangi fotoyla çektin?

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 23:04 06 Nis 2011 #5
bişy soracaktım ben matematikten dönem ödevi aldım arştırdım ama bulmadım yarın teslim etmem gerekiyor ödevim
Çarpanlara ayırma ile çözünebilen trigonometrik denklmler 30 soru çok önmli yardımcı olursanız sevinirim çok
Eğer forumda konu ile ilgili bişeyler bulamadıysan gereksizyorumcu,Alp ya da MatematikciFM hocalarımıza özel mesaj atıp yardım isteyebilirsin.Kolay gelsin.

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 23:06 06 Nis 2011 #6
bi şey soracam. bu soruları hangi fotoyla çektin?
Cep telefonunun kamerasıyla çektim (VGA modunda).

halil2 23:09 06 Nis 2011 #7
mm çok güzel çıkmış da o yüzden sordum.

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 23:13 06 Nis 2011 #8
mm çok güzel çıkmış da o yüzden sordum.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 23:59 06 Nis 2011 #9
Ben çektiğimde flash patlıyor bembeyaz oluyor flashı kapatınca simsiyah oluyor net çıkmıyor

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 00:14 07 Nis 2011 #10
Ben çektiğimde flash patlıyor bembeyaz oluyor flashı kapatınca simsiyah oluyor net çıkmıyor
Sende flaşı kapat florasan lambanın altında çek ama tam altına geçme yoksa gölge olur :P

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm