Bir şey anlayan var mı?
ilişkili birkaç video linki daha çıkıyor ya onları da izlerseniz işin hilelerinden bazılarını görebiliyoruz ama yine de güzel kurulmuş bir düzenek
"Yalancı bayır" diye bir kavram vardır halk arasında tam olarak o mevzu. Arabayı bir yokuşa doğru bırakırsın araba yokuşu çıkar (bizzat şahit oldum. buna yerde maden var arabayı çeker derlee ama öyle değil). Etraftaki yer şekilleri önündeki yolu yokuş gibi gösterir ama aslında göz yanılsamasıdır. Orası yokuş yukarı değil yokuş aşağıdır. Buradaki olay o mevzu
yok hocam benimle alakası yok ben oluşturmadım
şaka bir yana ben çok beğendim
Erzurumda öyle bir yokuş varmış ya. Televizyonlar gösteriyorlardı.
yok hocam benimle alakası yok ben oluşturmadım
Arkadaşlar youtubeta denk gelen ilginç videoları Eğlence bölümüne ekleyebilirsiniz. Soruların arasında nefes alıp biraz kafa dağıtmak için iyi olabilir. Youtubeda izlediğiniz videonun urlesini adres satırından
kopyaladıktan sonra forum editöründe ikonuna tıklayıp kodu yapıştırmanız yeterli.Kod:https://www.youtube.com/watch?v=0v2xnl6LwJE
hazır yeri gelmişken, ilizyon göz, yanılması falan, gündem yaratan aref hakkında ne düşünüyorsunuz?
sayın gereksizyorumcu bu arefin ilizyonlarını açıklayan bir matematik teoreminiz var mı? internette çözdük mözdük tarzı bişeyler var ama bana tatmin edici gelmedi
Hocam bir video izledim gerçekten sırrı çözülmüş bana da mantıklı geldi bence hile olmasa yapamaz onları
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!