MatematikTutkusu.com Forumları

Bu ne şimdi ! Sonsuz Enerji mi?

1 2 3 Son
Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:16 22 Şub 2011 #1

Bir şey anlayan var mı?

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 01:21 22 Şub 2011 #2
ilişkili birkaç video linki daha çıkıyor ya onları da izlerseniz işin hilelerinden bazılarını görebiliyoruz ama yine de güzel kurulmuş bir düzenek

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 01:25 22 Şub 2011 #3
Paradoks oluşturmuş.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:27 22 Şub 2011 #4
"Yalancı bayır" diye bir kavram vardır halk arasında tam olarak o mevzu. Arabayı bir yokuşa doğru bırakırsın araba yokuşu çıkar (bizzat şahit oldum. buna yerde maden var arabayı çeker derlee ama öyle değil). Etraftaki yer şekilleri önündeki yolu yokuş gibi gösterir ama aslında göz yanılsamasıdır. Orası yokuş yukarı değil yokuş aşağıdır. Buradaki olay o mevzu

paradoks12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) paradoks12 01:28 22 Şub 2011 #5
yok hocam benimle alakası yok ben oluşturmadım

şaka bir yana ben çok beğendim

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 01:33 22 Şub 2011 #6
Erzurumda öyle bir yokuş varmış ya. Televizyonlar gösteriyorlardı.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:34 22 Şub 2011 #7

Arkadaşlar youtubeta denk gelen ilginç videoları Eğlence bölümüne ekleyebilirsiniz. Soruların arasında nefes alıp biraz kafa dağıtmak için iyi olabilir. Youtubeda izlediğiniz videonun urlesini adres satırından
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=0v2xnl6LwJE
kopyaladıktan sonra forum editöründe ikonuna tıklayıp kodu yapıştırmanız yeterli.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 01:36 22 Şub 2011 #8

şaka bir yana ben çok beğendim
Alemsiniz öğretmenim.

paradoks12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) paradoks12 01:58 22 Şub 2011 #9
hazır yeri gelmişken, ilizyon göz, yanılması falan, gündem yaratan aref hakkında ne düşünüyorsunuz?

sayın gereksizyorumcu bu arefin ilizyonlarını açıklayan bir matematik teoreminiz var mı? internette çözdük mözdük tarzı bişeyler var ama bana tatmin edici gelmedi

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 02:01 22 Şub 2011 #10
Hocam bir video izledim gerçekten sırrı çözülmüş bana da mantıklı geldi bence hile olmasa yapamaz onları

1 2 3 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm