MatematikTutkusu.com Forumları

Kaçgen olduğunu bulma ?

İlk  1 2
Furkan28 02:19 07 Mar 2012 #11
off siz varya siz -.- zorla çalışasım geldi devam ediyim ben

atena 02:20 07 Mar 2012 #12
et bakalımmm hadi vakit kaybetme

Furkan28 02:24 07 Mar 2012 #13
Başlamadan birşey sorayım videolu öss'de çıkmış soru çözümlerinin olduğu bir site biliyor musunuz

atena 02:27 07 Mar 2012 #14
özel mesajla gönderdim sana link ok hadi iyi çalışmalar

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 02:28 07 Mar 2012 #15
neden mutsuzsun ya keşke hersey bunlar gibi olsaa hayatta bazı şeyler varkiii!!! yanlıs anlama lütfen yazdıklarımı
pozitif bak zor değil hiçbişey!!!
Çok doğru söylüyorsun.

Furkan28 02:30 07 Mar 2012 #16
Süpersiniz arkadaşlar çok teşekkürler

atena 02:33 07 Mar 2012 #17
saol duygu ya hayatta hiçbişeye değmiyo yani ama bilimle kalıcı oluyosun diğer işler gelip geçici hergün yeni bişey kesfetmek ve biz bulunan seyleri öğrenmeye isteksiziz aciz kalıyoruz bukadar icat edilen seyler aslında hayatın dünyanın bizim neden var olduğumuzu hayatın güzelliklerini ortaya koyuyo aslında sanslıyız nice insanlar bunları öğrenmek istiyo ama ya maddiyat yada hastalık buna izn vermiyo çok kafa şişirdim herkese basarılar iyi akşamlar hayata pozitif olmazsan mutsuzluğun içinde kaybolup gidiyosun bizaman sonra....

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 02:43 07 Mar 2012 #18
saol duygu ya hayatta hiçbişeye değmiyo yani ama bilimle kalıcı oluyosun diğer işler gelip geçici hergün yeni bişey kesfetmek ve biz bulunan seyleri öğrenmeye isteksiziz aciz kalıyoruz bukadar icat edilen seyler aslında hayatın dünyanın bizim neden var olduğumuzu hayatın güzelliklerini ortaya koyuyo aslında sanslıyız nice insanlar bunları öğrenmek istiyo ama ya maddiyat yada hastalık buna izn vermiyo çok kafa şişirdim herkese basarılar iyi akşamlar hayata pozitif olmazsan mutsuzluğun içinde kaybolup gidiyosun bizaman sonra....
Mutlu olmak iyidir. Değilsen bile öyle görünmek,mutlu olmaya çalışmak (Pollyanna'cılık)...
Pozitif olmak lazım çok haklısın ama bazen umutsuzluğa kapılabiliyoruz, karamsarlığa kapılabiliyoruz her şeye rağmen pozitif olmak lazım, bu şekilde yaşadıklarımızda zevk alabiliriz ancak. Örneğin sevmediğimiz bir dersi çalışırken zorunlu olduğumuz için değilde yeni bir şeyler öğrenmek için çalıştığımızı düşünmek bile ders çalışırken ki mutsuzluğu azaltır.

atena 02:46 07 Mar 2012 #19
aynen öyle dediğin gibi polyannacılık gerçekten izlediğim bi filmde herkes kendi şansını yaratır diyodu ve mutsuzluğun içinde sürekli mutsuzluk isyan etmek gercekten hep mutsuzluk getiriyo ben bi an mutsuzluğa karamsarlığa düştüğümde hemen umutlarıma ve ALLAHA sığınıyorum dilerim herkes hayallerine kavusur kimse gercekten mutluluğu yakalamamıstır ama mutsuzluğa sığınmakta iyi değil herkese bol polyanalı günler...

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm