MatematikTutkusu.com Forumları

Çoook Acil Polinom Soruları ....!!

İlk  1 2 3
deryakavlak 21:55 13 Eki 2011 #21
Herkes bir aciliyet tutturmuş. Bu sorularının aciliyeti nedir hep merak ediyorum ? Ödev mi ? Yarına mı yetişicek ? O senin görevin sen çözeceksin. Test çözdün bilemedin o yüzden mi sordun ? Yarın öğrensen ne değişir ?
Aynı şekilde düşünüyorum.Kendileri yapmaya çalışıp birşeyler öğrenmeye gayret edilse alınan verim daha fazla olacak ama biraz da kolaylık galiba bu.Bu yüzden çok basit görünen soruları çözmeyip sadece yol göstermek en doğrusu

Lowe 21:56 13 Eki 2011 #22
Yarına yetişicek sorular.Ve yapamadığım için soruyorum zaten.Burda başka ne sorabilirim matematik sorusu dısında ?

Melek12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Melek12 21:58 13 Eki 2011 #23
4-)P(x)=4x³-5x²-3 polinomunun x+2 ile bölünmesinden elde edilen kalanı bulun.

Sen bu soruyu çözemiyorsan, konuyu bilmiyorsun demektir bence. Yaptığın hazırcılık. Muhtemelen yarına gidecek ödevini yaptırıyorsun. Ama bu sana hiç bir fayda getirmez. Zamanı gelince bunu daha iyi bir şekilde anlarsın.

Lowe 21:58 13 Eki 2011 #24
Aynı şekilde düşünüyorum.Kendileri yapmaya çalışıp birşeyler öğrenmeye gayret edilse alınan verim daha fazla olacak ama biraz da kolaylık galiba bu.Bu yüzden çok basit görünen soruları çözmeyip sadece yol göstermek en doğrusu
Canım çözmiceksin ozaman

deryakavlak 21:58 13 Eki 2011 #25
Lowe yazdığın sorulara bakınca çok kolay olup sadece çözdürmek için yazdığın belli oluyor.söylenmek istenen biraz uğraşıp daha sonra sormak.Çözen herkes iyi niyetle çözüyor kimsenin kötü bi amacı yok sadece uğraşmalısın biraz söylemek istediğim bu benim

Lowe 22:01 13 Eki 2011 #26
Şuanda onlarla uğraşablck kafa yorablck vaktım olsa gırıp ugrasmam zaten.Bu sorular dısında 100 soru var ve sadece matematik.Onun dısında yapmam gereken derslerimde var.Neyse yardmcı oldgn içn tşklr.

Melek12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Melek12 22:02 13 Eki 2011 #27
Canım çözmiceksin ozaman
Hem bide ukalasın. Kız senin için emek harcadı(!) Zaman harcadı (!) Çözmeyeceksin ozaman diyorsun (!) Bide emir kipi kullanıyorsun (!) Nankörsün.!

İlk  1 2 3
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm