MatematikTutkusu.com Forumları

Polinom soruları cevaplar acil lazım

1 2 Son
furkan123x 21:59 29 Eyl 2013 #1
CEVAPLAR ACİL LAZIM

ologon - ait kullanıcı resmi (Avatar) ologon 22:07 29 Eyl 2013 #2
konunun temeli çalışmak daha faydalı olacaktır bunlar kolay sorulardır

furkan123x 22:23 29 Eyl 2013 #3
konunun temeli çalışmak daha faydalı olacaktır bunlar kolay sorulardır
aga bırak şimdi temeli ödev acil biliyorsan yapıver 2 dk

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:25 29 Eyl 2013 #4
aga bırak şimdi temeli ödev acil biliyorsan yapıver 2 dk
Aramızda ödev için bulunanları barındırmıyoruz maalesef.
Matematik öğrenmeye de niyetiniz yok belli ki.
Bence siz okula filan gitmeyin bu şekilde düşünen birisi için üniversite caiz değildir.
siz de barınma hakkınızı kaybettiniz maalesef.

petersburgkaya 23:18 29 Eyl 2013 #5
Son kayıtlı üyemiz furkan123x hoşgeldiniz,hoşgittiniz..

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 00:59 30 Eyl 2013 #6
Aramızda ödev için bulunanları barındırmıyoruz maalesef.
Matematik öğrenmeye de niyetiniz yok belli ki.
Bence siz okula filan gitmeyin bu şekilde düşünen birisi için üniversite caiz değildir.
siz de barınma hakkınızı kaybettiniz maalesef.
eğer resimli soru eklemekten banlandıysa bişey diyemiyorum ama diğer konu için "parti kapatmak yerine partileri halkın sandıkta kapatması" fikrini benimsiyorum. bırakalım bu düşünceyle sorusunu çözdürebileceği bir üye bulabiliyorsa çözdürsün engel olmayalım, kendisine olmasa da sorularını ve onlara verilen cevapları okuyacak birine dolaylı yoldan bir faydası olabilir. ben bu düşüncedeki birisinin sorularını çözer miyim? hayır çözmem.

ologon - ait kullanıcı resmi (Avatar) ologon 01:05 30 Eyl 2013 #7
eğer resimli soru eklemekten banlandıysa bişey diyemiyorum ama diğer konu için "parti kapatmak yerine partileri halkın sandıkta kapatması" fikrini benimsiyorum. bırakalım bu düşünceyle sorusunu çözdürebileceği bir üye bulabiliyorsa çözdürsün engel olmayalım, kendisine olmasa da sorularını ve onlara verilen cevapları okuyacak birine dolaylı yoldan bir faydası olabilir. ben bu düşüncedeki birisinin sorularını çözer miyim? hayır çözmem.
bende bu yüzden çözmedim zaten hocam

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 01:08 30 Eyl 2013 #8
Daha önce pekçok üye banlanmış bu gerekçeden Hocam.
Admin Hoca pek çoğuna "burada matematik öğrenmek isteyenler bulunabilir" deyip banlama işlemi gerçekleştirmiş.
Hatırlarsanız telefonuna kopya isteyen bir arkadaşımız da -matematik öğrenmek istemediği için- banlanmıştı.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 01:27 30 Eyl 2013 #9
telefona kopya zaten başlı başına bomba onu karıştırmayalım şimdi.
diğer konudaysa dediğim gibi ben üyeler tarafından dikkate alınmayarak banlanması taraftarıyım yeter ki forum düzenini bozmasın.
mesela ödev yarın saat 13:00 e lazım olsa saat 14:00 te çözüp koymak daha güzel olmaz mı?

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 02:01 30 Eyl 2013 #10
Benim ki Euclid özentiliği. "Matematik öğrenmek istemeyen burada bulunamaz."
Biz en azında kapıdan içeri alıyoruz. Euclid'den daha vicdanlıyız

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm