Desktop.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download 6 soru var ödevim lütfen yardımcı olun
Desktop.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download 6 soru var ödevim lütfen yardımcı olun
niye cevap veermiyonuz ya yapamadınız mı ?
sorular gözükmüyor ki yazalım soruları açık bi şekilde tek tek yazarsan çözebildiklerimizi yapmaya çalışırız
soruları görünür bir şekilde yazarsan ya da buraya resimlerini(ya da herneyse artık) koyarsan yardımcı olmaya çalışırız
Soruları çözmemiz için buraya eklemeniz gerekir. Bunun için çok uğraş vererek bir matematik editörü ekledik sitemize. Ayrıca günde 3 soru gönderebilme hakkınız bulunuyor. Bu şekilde toplu gönderimlerde çok fazla soru geliyor. Hepsine birden vakit bulamayabiliyoruz.
https://img406.imageshack.us/img406/...usugrnt084.jpg
anlıyorumda ödevim var yetiştirmek zorundayım tek tek böyle olucak o zaman başka vaktim yok çünkü yurtta kalıyorum
bizde bu konulardayız ben olsam de yerine yerleştirir iki kökü bulup kökünü alıp toplardım ama bununda kesin kısa bir yolu vardır
bu şekilde çözdüm, çözümlerde anlaşılmayan noktalar veya yanlışlar varsa uyarırsınız
paradoks12 çok teşekkür ederim yardımlarınız için....
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!