hayır şaka değil. çok ciddiyim benim gidiş yolumla bu sonuca ulaşılıyor.
süslemesini (yani sadeleştirmesini) yapamadım ama işlem hatası yapmadıysam cevap doğru.
hayır şaka değil. çok ciddiyim benim gidiş yolumla bu sonuca ulaşılıyor.
süslemesini (yani sadeleştirmesini) yapamadım ama işlem hatası yapmadıysam cevap doğru.
İ∫MİM İMZADIR.
Duygu bakamadım kusura bakma. Video konu anlatım bölündeki videolar silinmiş yenilerini girmek zorundayım. 100 e yakın video kodunun yenisini eklem gerekiyorda.
kötü bir yol ama bnim gibi formülleri aklında tutamıyosan (sınava hazırlanan sensin tutmak zorundasın) uygulanabilir
bu şekle göre sorulan sin20-cos10=-sin40 olduğunu görmüş oluyoruz
Ezber yeteneğim yoktur ama mantığını anlaynca aklımda kalıyor şekil için teşekkür ederim
hocam ben size yanlış yapmışsınız ya da yanlıştır gibi birşey söylemedim sadece tabancayla sinek avlamak gibi oluyor bu yaptığınız
şu son bulduğunuz köklü ifade demin elediğim şekle bakılırsa -sin40 oluyor yani sin40 ı bu şkilde ifade edersek sınav bu soruyla biter bizim için. bunun açı fomülleriyle ne olduğu 1 dakikanın altında çözülüp sorunun işi en geç 2 dakika içinde bitirilmeli yoksa bir anlamı kalmaz., benim yaptığım şekil çözümü bile oldukça verimsiz ve kötü bir çözüm.
hocam ben de cevap verdim soruya ve cevabımın doğru olduğunu düşünüyorum
sin25=a ise
sorulan ifade=2a²-1
yani cevap karmaşık değil siz altımda jip var nasılsa diyerek dağ tepe bayır demeden sürüyorsunuz yani varacağınız yere varamazsınız demiyorum hatta yol koşulları ne olursa olsun siz varırsınız bizim çözümlerimizse yolun durumuna bağlı olarak sonuç vermeyebilir ama sorun şu ki (2a²-1) i bulmak için o verdiğiniz denklemi çözeceksek varsın o sorudan da puan almayıverelim çözebilen zaten beni o sınavda geçemez
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!