MatematikTutkusu.com Forumları

Polinomlar.Yardım::::::::::::::::::::::

İlk  1 2 3
sinavkizi 00:55 05 Eki 2012 #21
Sevgili Bhenbatu4, burası Matematik Kardeşliği'nin doyasıya solunduğu bir ortam. Bizlerden birimizi yerlere indirip birimizi göklere çıkarmanız sizce hoş oldu mu?
Mevlânâ yazık ki haklı, anlatabildiklerimiz karşımızdakinin anlayabildiği kadar...

bhenbatu4 00:57 05 Eki 2012 #22
Bakın,2saattir konu açık bir kınamada bulundum herkes konuda nedense ama bir soru soruyorum anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz diyorum yanıt gelmiyor sorun burada.

bhenbatu4 01:01 05 Eki 2012 #23
Sevgide güneş gibi ol,

dostluk ve kardeşlikte
akarsu gibi ol,

hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,

öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol,

ya olduğun gibi görün,
ya göründügün gibi ol

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 18:57 05 Eki 2012 #24
bhenbatu4 bundan sonra senin sorularına çözmek değil yanın bile yaklaşmayacağım çözümümü beğenmemiş olabilirsin orası farklı ben görevimi yapayımda dedim atalarımız ne demiş iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir bir de not olarak eğer bu sorular için 2 saat harcıyorsan polinomları tekraren gözden geçir haydi eyvallah

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:13 05 Eki 2012 #25
Eğer diğer üyelerimizin çözümlerini beğenmiyorsan şu şekilde yazarsan herkes sana yardım etmeye çalışacaktır.

"Korkmazserkan , çözümlerin için çok teşekkürler.Yalnız (eğer zamanın varsa) çözümlerini biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin."

Demen daha iyi olmazmı sence ?

Ayrıca mesajlarını okudumda yorum yapana öfke kusmuşsun.Herkese saygılı olmalısın.Bu şekilde kibirlenmekten başka bi şey yapmıyorsun ve son olarak öfkene ve sinirine hakim olmalısın.

İlk  1 2 3
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm