kaynak öneren var mı?kullandığınız ve memnun kaldığınız bir kaynak var mı? özellikle tarih için.(ygs)
kaynak öneren var mı?kullandığınız ve memnun kaldığınız bir kaynak var mı? özellikle tarih için.(ygs)
Palme
3 soru yakaladıydı.![]()
Sizleri çok seviyorum ♥
F EM in sosyal bilimler denemelerini çöz bence coğrayada arkadaşlarım edamın özet kitabı var onu kullanıyor tarihte ise Ezberbozan Tarih kitapı var Pratik yol yayınlarının kullanabilirsin güzeldir oda
kullandıklarınızdan hangisini önerirsiniz? özellikler tarih açısından. coğrafyayı buldum bir yerden. tarih olarak ne önerirsiniz?
(isterseniz siz de bakabilirsiniz. Lise ve Ortaokul Kitap PDF`leri | Palme Yayınevi burada ygs coğrafya konu anlatımı buldum)
Birey'in gelişim serisi çok sağlam. Matematikte c serisini zaten söylememe gerek yok. Tarih ve diğer sözel dersler içinde kullanıyorum. Oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.
Konu anlatımı illa ki vardır Ahmet, ama gelişim serileri sadece soru bankası diye biliyorum ben. Ben sana konu anlatımı olarak F EM ve Fen Bilimleri öneririm. Bu kitaplarda detaylı anlatım bulacaksın.
onur şu anda konu kasması yapıyorum. coğrafyayı sağolsun palme ile hallettim. hem soru hem konu hazır. bana böyle özel şeklinde tarih kitabı lazım. ortalama 1 ayda bitirmem lazım tarihi ve coğrafyayı
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!