Tarih;
Kuvayi milliye birlikleri bölgesel değildir. Düzensiz bir ordu niteliğindedir. Bölgesel olanlar milis güçleridir.
Müdafai hukuk cemiyetleri bölgeseldir. Misal İzmir müdafai hukuk cemiyeti. Çalışmalarında İzmirle ilgili çalışmalar yapmıştır.
Sivas kongresi bölgesel değildir.
Cevap B diye düşünüyorum.
Türkçe;
Müziğin ritmine uyarak ve gittikçe artan bir hızla dönen semazenlerin hallerinde bir huzur ve asalet göze çarpıyor.
Huzur neden göze çarpmasın ? Yüz halinden senin huzursuz mu huzurlu mu olduğunu anlayamaz mıyım ?
Burada sorun göremedim.
Arada evlilik programı izleEvlenmeye gelenler hep maddi derdi olmasın diyor.
Orada problem var ama maddi dertten dolayı değil.
Cümle şöyle olmalı.
Onların morellerini güçlendirip onları günlük hayatın maddi dert ve endişelerinden kurtarıyor.
İnternetim yok
Şunu da belirtmem gerekirse öznel metinlerde şairin üslubu anlatım bozukluğu sayılamaz. Şair mor bir ineğim var benim dese gerçekte böyle birşey olmayacağından bunu anlatım bozukluğu diye düşünsekte öznel bir metin olduğu için bunu anlatım bozukluğu sayamayız.
Yani takıldığında maddi dert olur mu huzur göze çarpar mı şairin üslübu ile ilgilidir.
İnternetim yok
Mesajlarınıza resimleri sitemizin resim yükleyicisini kullanarak ekleyiniz, nasıl yapılacağını öğrenmek için buradaki (Yazılarınıza resim nasıl eklenir? (video)) videoyu izleyebilirsiniz
eğer bi çözelti endotermikse ısı alaark çözünürlüğü artar.fakat çözelti sonra soğutulmus buyüzden bi miktar x katısı çöker ısı alark çözünüyomus zaten.oyuzden doymus olmaz çözelti seyrelir çözünen madde azalır çünkü.bu yüzden çözeltinin % derişimide azalır. bu durumda 2 ve 3 doğru olur.soruda yeterince ayrıntı var özellikle çözeltinin endotermik olması bu ısı alarak gercekleştiğini gösterir
''GET EVERYONE İS HAPYY
''
Heammmm bir dakika soruyu tekrar okumak gibi bir hata yaptım şimdi .
Dengeye gelmesi bekleniyormuş ondan değil mi
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!