Foruma üye olan herkes üyelik şartlarını okumuş ve kabul etmiş olur, sen üye olmayı başardığına göre bu söz konusu kuralları okumuş olmalısın forum kuralları içinde resimle soru eklemenin yasak olduğu yazıyor. Metinle yazamıyorsan editörle yazarsın. Burada kimseye haksızlık yapılmaz.
Ya arkadaşım biz senle niye uğraşıyoruz ki ! Herkese bi laf atıyorsun ! Hadi güle güle banlandın !
Sınavda beni hatırlarsın çıkacak bular senden merak etme ister banla ister banlama çokta tın benden geçti istediğim hedefimide gerçekleştirdim üniversitede istediğim bölümdeyim buda sana gönderme olsun ama bana yaptığın elbet senden çıkıcaktır
MOMCO sana gelicen ezik sen bir hattini bil eğer bir kıyaslama olucaksa senin bulunduğun yer çöplük sen ise çöpsün hem yaşça benden küçüksün şu ukala tavırlarına bak hadi yürü derler neymiş ''dua et yine ben olsan seni bonlorom''![]()
Mod almışsınız milletin sorunlarını çözeceğinize zorda kaldınızmı ban demi
BONLOROM SENİ HAHAHA
Zorda kalmadık merak etme sen cancağzım.
sen çık sitenin en üstüne başlığa bak burası matematik tutkunlarının buluşma noktası.
O yüzden zekasını yaşı kaçta olsa(!) geliştirememiş zatları bulundurmuyoruz biz burda.
Haydi diyelim zor da kaldık ban attık.
Kim sorgulayabilir bizi? sen mi ? Gülesim geldi.Gerçekten , enteresan bir zatsın.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!