MatematikTutkusu.com Forumları

deneme sınavı

İlk  1 2
stormback 01:25 20 Mar 2013 #11
Kurallara uysaydın da silmeseydi dua et silmiş benim gibi direk ban atmamış!
Açık Yerde Tepecik Kendini Dağ Sanır

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 01:25 20 Mar 2013 #12
olayı hatırlamıyorsun daha soruları resimle attığım için sildin sana da özelden söyledim onlar metinle yazılacak sorular değil diye ama uyarı bile vermeden sildin soruların kopyası bende olmadığı için hepsi gitti sınava 1 hafta kala ne diyim çıkıyor işte senden
Foruma üye olan herkes üyelik şartlarını okumuş ve kabul etmiş olur, sen üye olmayı başardığına göre bu söz konusu kuralları okumuş olmalısın forum kuralları içinde resimle soru eklemenin yasak olduğu yazıyor. Metinle yazamıyorsan editörle yazarsın. Burada kimseye haksızlık yapılmaz.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 01:26 20 Mar 2013 #13
Ya arkadaşım biz senle niye uğraşıyoruz ki ! Herkese bi laf atıyorsun ! Hadi güle güle banlandın !

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 01:27 20 Mar 2013 #14
Açık Yerde Tepecik Kendini Dağ Sanır
Haydi bay bay.
Çöplüğüne geri dön sen!

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 01:27 20 Mar 2013 #15
Ya arkadaşım biz senle niye uğraşıyoruz ki ! Herkese bi laf atıyorsun ! Hadi güle güle banlandın !
Ondan sonra Moderatörler niye adalet sağlayamıyormuş?
Üyeler üyeliklerini bildikleri sürece sorun olmaz kimse merak etmesin!

desperev 02:14 20 Mar 2013 #16
Sınavda beni hatırlarsın çıkacak bular senden merak etme ister banla ister banlama çokta tın benden geçti istediğim hedefimide gerçekleştirdim üniversitede istediğim bölümdeyim buda sana gönderme olsun ama bana yaptığın elbet senden çıkıcaktır
MOMCO sana gelicen ezik sen bir hattini bil eğer bir kıyaslama olucaksa senin bulunduğun yer çöplük sen ise çöpsün hem yaşça benden küçüksün şu ukala tavırlarına bak hadi yürü derler neymiş ''dua et yine ben olsan seni bonlorom''

Mod almışsınız milletin sorunlarını çözeceğinize zorda kaldınızmı ban demi

BONLOROM SENİ HAHAHA

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 02:18 20 Mar 2013 #17
Zorda kalmadık merak etme sen cancağzım.
sen çık sitenin en üstüne başlığa bak burası matematik tutkunlarının buluşma noktası.
O yüzden zekasını yaşı kaçta olsa(!) geliştirememiş zatları bulundurmuyoruz biz burda.
Haydi diyelim zor da kaldık ban attık.
Kim sorgulayabilir bizi? sen mi ? Gülesim geldi.Gerçekten , enteresan bir zatsın.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 02:21 20 Mar 2013 #18
Sınavda beni hatırlarsın çıkacak bular senden merak etme ister banla ister banlama çokta tın benden geçti istediğim hedefimide gerçekleştirdim üniversitede istediğim bölümdeyim buda sana gönderme olsun ama bana yaptığın elbet senden çıkıcaktır
MOMCO sana gelicen ezik sen bir hattini bil eğer bir kıyaslama olucaksa senin bulunduğun yer çöplük sen ise çöpsün hem yaşça benden küçüksün şu ukala tavırlarına bak hadi yürü derler neymiş ''dua et yine ben olsan seni bonlorom''

Mod almışsınız milletin sorunlarını çözeceğinize zorda kaldınızmı ban demi

BONLOROM SENİ HAHAHA
He bi de pas geçmiyeyim.Ben karşımdaki insana yaşından ötürü değil , zekasından ötürü saygı duyarım.
bilhassa , size saygı duyamamamın yegane nedeni budur.

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm