bhenbatu4 21:31 10 Eki 2012 #1
sevgili öğretmenlerim sizler bilgi sahibi olursunuz;
Ben ve arkadaşlarım fizik öğretmenını hıc sevmedık hıc anlayamıyoruz degıstırılmesı ıcın ıdareye ne tip bir dilekçe vermemiz lazım ?Mümkün mü bu? Dilekçe göderirmisiniz yorum olarak.
duygu95 21:47 10 Eki 2012 #2
İşe yaramıyor boşuna uğraşmayın biz çok uğraşmıştık zamanında.
Mat. 21:50 10 Eki 2012 #3
Bence, önce aynayı kendinize çevirin. Yani hatalarınızı görün, ondan sonra öğretmeninizi yargılayın. Öğrenci derse hazırlıksız gelirse; doğal olarak ilk defa karşılaştığı kavramlar, ona zor gelecektir. Ama genelde, ya öğretmen kötü denir ya da ders çok zor denir. Ayrıca konular çalıştıkça zevkli hale gelir. Konular zevkli hale geldikçe ders sevilir. Ders sevildikçe öğretmen sevilir. Tabi ön yargılı veya az çalışan bir öğrenci için bu döngüden bahsedemeyiz.
bhenbatu4 21:54 10 Eki 2012 #4 Bence, önce aynayı kendinize çevirin. Yani hatalarınızı görün, ondan sonra öğretmeninizi yargılayın. Öğrenci derse hazırlıksız gelirse; doğal olarak ilk defa karşılaştığı kavramlar, ona zor gelecektir. Ama genelde, ya öğretmen kötü denir ya da ders çok zor denir. Ayrıca konular çalıştıkça zevkli hale gelir. Konular zevkli hale geldikçe ders sevilir. Ders sevildikçe öğretmen sevilir. Tabi ön yargılı veya az çalışan bir öğrenci için bu döngüden bahsedemeyiz.
Gecen yılkı hocadan anlyırodum sayın hocam.Hocaya soru soruyoruz hoca yapamıyor arastırın dıyor bır sey anlayamıyorum ? Hatayı kendımdemı arıyım halen.
bhenbatu4 21:56 10 Eki 2012 #5 İşe yaramıyor boşuna uğraşmayın biz çok uğraşmıştık zamanında.
Napıcaz bir türlü işe yaratmamız lazım. ben kendım bır dılekce yazsam yaramaz.Ama sızler deneyımlı kişiler,hocalarım olarak bana yardımcı olursanız mutlu olurum.
Mat. 22:00 10 Eki 2012 #6 Gecen yılkı hocadan anlyırodum sayın hocam.Hocaya soru soruyoruz hoca yapamıyor arastırın dıyor bır sey anlayamıyorum ? Hatayı kendımdemı arıyım halen.
Herhalde hocanızın çözemediği soruyu size sormazlar. Çünkü çok ekstra bir sorudur. Ondan dolayı sıkıntı yapma bence. Ayrıca hocayla kan uyuşmazlığı varsa aranızda ve de bu sorun çözülemiyorsa olumlu yönlerinden bakmaya çalışın. Ne diyim
svsmumcu26 22:11 10 Eki 2012 #7
Eğer yukarıdan tanıdıkların varsa işe fazlasıyla yarar.
Alp50 22:12 10 Eki 2012 #8 Eğer yukarıdan tanıdıkların varsa işe fazlasıyla yarar.

konunun yeri doğru mu?
svsmumcu26 22:13 10 Eki 2012 #9 Konuyu taşıdım.Sohbete alalım.10.Sınıf matematik soruları bölümüne açmışsınız
Teşekkürler

Taşıdım.
kcancelik 22:14 10 Eki 2012 #10
Birçok fizikçi birçok soruyu genelde çözmez, bu nedenle soru çözdüremiyorsanız bıkmayın. Direk soru ***ürmek yerine sorunun bir kısmını sözel olarak sorun, bu sayede mantığı anlayabilirsiniz. Öğretmenimiz yapamıyor gibi bir durum olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle sizi araştırmaya sevk ediyordur; ama bunu yanlış bir yolla yapıyor olabilir.
İyi günler.