hherdogan 03:10 11 Oca 2012 #1
Sevgili Matematik Dostlari,
Benim adim Hikmet.ben Amerika'nin Nevada eyaletinde matematik ogretmeniyim.
Ogrencilerimle beraber Amerika capinda bir matematik video yarsimasina katildik.Videomuz su anda ucuncu sirada (oylama ile).Oylama Subat 1 'de sona erecek bu yarismayi kazanmayi cok istiyoruz.Oylarinizla bize destek olursaniz cok sevinirim.Asagidaki link videoyu acacak.Video acilinca,videonun ekrana gore sagindaki 'like' butonuna tiklamaniz yeterlidir.Cok tesekkurler simdiden.Video oldikca keyifli begeceksiniz.
http://video.reelmath.org/home.aspx?...98rrSMQQA%253d
Serkan A. 04:07 11 Oca 2012 #2
Merhaba öğretmenim. Tabi ki seve seve. Buraya geldiğiniz iyi oldu. Tüm arkadaşlar destek olmaya çalışalım. Ben konuyu bir çok arkadaşa ileteceğim.
Bu reelmath.org, şu çoçukların matematik anlatmasıyla meşhur olan site değil mi?
Bu siteyle ilgili öğrenciler, matematik dersini bir öğrenciden dinlemenin öğrenmelerini kolaylaştırdığını söylüyorlardı bi röportajda.
İki facebook grubu ve bir googlegroups ta da paylaşım yaptım hocam. Dönüşler olacaktır.
Serkan A. 04:08 11 Oca 2012 #3
Arkadaşlar, videoyu beğenenler bu konu altına yazarlarsa bizde forumdan ne kadar destek çıktığını görebiliriz. Ben beğendim.
gökberk 13:56 11 Oca 2012 #4
Hoş geldiniz öğretmenim, elimden geldiğince çok kişiye ulaştırmaya çalışacağım.
duygu95 19:41 11 Oca 2012 #5
Öncelikle hoşgeldiniz hocam ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. 1.059 hayranı olan facebook matematik sayfamda paylaştım.
hherdogan 01:25 12 Oca 2012 #6
cok tesekkur ederim.
reelmath.org sitesinde ogrenciler dediginiz gibi bazi matematik sorularini cozup video halinde sunuyorlar.Yani bir bakima ogrenciler ogrencilere anlatiyor.
Serkan A. 01:32 12 Oca 2012 #7
Ben forum içindeki bazı arkadaşlara mesaj atıyorum bizi kırmazlar heralde.
hherdogan 12:56 12 Oca 2012 #8
Cok tesekkur ederim su anda 40 oy farkla ucuncu siradayiz.Dileyen her gun oy verebiliyor bu arada.Desteginiz icin cok cok tesekkur ediyorum.Oylama Subat 1'e kadar surecek.
bttl 14:22 12 Oca 2012 #9
Nete girdikçe oylarım ama umarm oyluyodur.Basıyorum like butonuna oldumu olmadımı anlamadım

Kazanırsınız umarım Hikmet hocam...
bttl 01:28 13 Oca 2012 #10
15 kişiden sonra video 1.sıraya gelicek.Az kalmış yahu