MatematikTutkusu.com Forumları

Zor bir yol sorusu

İlk  1 2
MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 21:15 17 Oca 2011 #11
TAKEV ne?

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 21:41 17 Oca 2011 #12
dogacel sen busoruyu nerden buldun? Uydurma bir soruya benziyor.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 22:25 17 Oca 2011 #13
TAKEV olimpiyatlarını hiç duymadım ama açılımı sanırım Türk Alman Kültür Ve Eğitim vakfı diye geçiyor Yanlış bilmiyorsam TAKEV fen lisesi vardı bu kurumun oluşturduğu bir matematik olimpiyatı diye düşünüyorum.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 00:59 18 Oca 2011 #14
TAKEV olimpiyatlarını hiç duymadım ama açılımı sanırım Türk Alman Kültür Ve Eğitim vakfı diye geçiyor Yanlış bilmiyorsam TAKEV fen lisesi vardı bu kurumun oluşturduğu bir matematik olimpiyatı diye düşünüyorum.
TUBITAK olimpiyat düzenliyor ve bunu hakkıyla yapıyor, hatta yukarıdaki soruyu görünce ne kadar hakkıyla yaptıklarını bir kez daha anlamış oluyoruz. bence ortada iyi bir örnek varken ve bunun yanından bile geçemiyosanız yeni bir örnek oluşturmanın anlamı yok. Bu bağlamda TAKEV'in yaptığı da tamamen değrsiz uydurma bir olimpiyattır. hatta şimdi bombayı patlatayım;
"körler sağırlar birbirini ağırlar" - lütfen katılıp bu konuya emek harcayanlar alınmasın ben düzenleyenler tarafından olaya bakıyorum.

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm