Problemlerin can alıcı noktaları nelerdir ? . Yani nasıl düşünmeliyim? . Özellikle işçi havuz , kar zarar . yani öyle cümleler söyleyin ki tamam ya işte budur diyelim . Şimdiden teşekkürler (( Hiç düşünemeyen birine göre anlatın haa))
Problemlerin can alıcı noktaları nelerdir ? . Yani nasıl düşünmeliyim? . Özellikle işçi havuz , kar zarar . yani öyle cümleler söyleyin ki tamam ya işte budur diyelim . Şimdiden teşekkürler (( Hiç düşünemeyen birine göre anlatın haa))
Verebileceğim tek tavsiye:
Celal Aydın Yayınlarının Problemler ÇKS sini alırsan;
Her problem başlığı ile ilgili yaklaşık 200 kadar farklı çözümlü soru tarzı görmüş olursun. Böylece daha iyi yorum yaparsın daha iyi anlarsın. Malum sınava 3-4 gün var. 3-4 gün içinde de problemlerin hepsini halledebilirsin.
İnternetim yok
Çok sık bulunan bir yayın değil ama bulursan kesinlikle almalısın tavsiye ederim Güray Küçük hoca tarafından hazırlanan Gür yayınları var. Her konuyu kitapçıklara ayırmış. Problemler için 2 kitapçığı var içerisinde çözümlü örnekler ve testler var ben çok memnunum.
Bir de karekök yayınlarının köşetaşı Matematik-2. kitabı kitabın tamamı neredeyse hep problem ben ondan da çözüyorum. Memnunum tavsiye ederim.
Teşekkürler . Buldummu alıcam![]()
Damla sen YGS ye mi hazırlanıyorsun, DGS ye mi?
Ünivversite öğrencisi değil misin sen?
Ygs hocam noldu ki ?
Profilinde üniversite yazıyor da, o yüzden sordum. Ozaman şu ana üniversitedesin , ama bir daha gireceksin. Yanlış mı anlamışım?
Evet hocam bi daha gircem .
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!