MatematikTutkusu.com Forumları

Ygs hakkında

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 01:56 08 Şub 2012 #1
Arkadaşlar ygs ye az kaldı. Ve benim şu an kimya ve biyolojim sıfır hiçbişey bilmiyorum acaba şimdi başlasam yetiştirip iyi bir puan alabilirmiyim

mat ve geo ygs-lys biliyorum iyi durumdayım
fiziğimde iyi sayılır ygs kısmını bitirdim

ayhaneva - ait kullanıcı resmi (Avatar) ayhaneva 01:59 08 Şub 2012 #2
bırak çalışmayı... gerek yok bu saatten sonra olmaz!!!
matematik çalış yeter... seneye diğerlerine bakarsın.

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 02:01 08 Şub 2012 #3
Hiç umut yok mu hocam 2 ay kimya biyoloji ygs si bitmez mi

ayhaneva - ait kullanıcı resmi (Avatar) ayhaneva 02:04 08 Şub 2012 #4
3,5 senede bitiremedinde 2 ayda mı bitecek...
ne çektiysem dilimden çektim zaten, okuldaki velilerde benden şikayetçi bu konuda, hep iyimser konuşmak olmuyor.

Mathman46 02:06 08 Şub 2012 #5
ne çektiysem dilimden çektim zaten, okuldaki velilerde benden şikayetçi bu konuda, hep iyimser konuşmak olmuyor.
hocam veliler e kendi duymak istediklerini söyleyeceksin ki iyi öğretmen olasın bende senin gibi dilimden çektim baya ama baktım olmuyor.. en kötü öğrencinin velisine bile biraz daha fazla çalışırsa başarır diyorum napayım velilerin hoşuna gidiyor..

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 02:07 08 Şub 2012 #6
Ne çektiysem dilimden çektim zaten, okuldaki velilerde benden şikayetçi bu konuda, hep iyimser konuşmak olmuyor.
umut fakirin ekmeği..
başladım zaten elimden geleni yapayım da olmazsa yine olmasın

dimar - ait kullanıcı resmi (Avatar) dimar 02:41 08 Şub 2012 #7
geçmiş yılların soru kitaplarını içeren bir ygs biyoloji kitabı alıp , konu anlatımlı bir kitaptan her gün çalışarak biyolojiyi halledebilirsin belki.

kimya konusunda bir şey diyemeyeceğim

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 02:43 08 Şub 2012 #8
Kimyada fazla konu yok aslında ygs kimya soru bankalarını görüyorum 300 sayfa filan. Ama biyolojiyi bitirmek zor

Sosyal_Bilimci 03:01 08 Şub 2012 #9
İyi de matematiğn ve fiziğin tamamsa derdin ne ki..Onlarda ortalaman yüksekse ve zaten biliyorsan, düzenli aralıklarla onları tekrar et, kalan zamanda biyolojiye ve kimyaya yüklen. Ne kadar yapsan kârdır.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm