svsmumcu26 00:11 24 Haz 2014 #11
Hı
mm.Dur bakalım bi Adminimiz görsün de.
mertertugrul 14:02 24 Haz 2014 #12
Her derste olsun ilk adim kimya,matematik vs. konuyu pekiştirmek niyetine cok işe yariyor.
Serkan A. 14:37 24 Haz 2014 #13
Aslında bu konu çok önemli öğrenciler için. Ne kadar iyi bir yayın evi bile olsa her kitabı iyi olmuyor. Yazanlar ve denetim ile alakalı. İsterseniz bi forum kategorisi açabiliriz.
Elinize sağlık.
svsmumcu26 15:42 24 Haz 2014 #14
Hocam,ben şöyle düşündüm.
Anasayfaya "Kitap incelemeleri" adı altında bir bölüm açalım.Daha sonra işte kitap yorumlamak isteyen arkadaşlar word aracılığıyla belirli bir düzende yazarak size ulaştırsın siz de gördükten sonra anasayfaya kayıt edilsin.
kaskas123 17:11 24 Haz 2014 #15 Aslında bu konu çok önemli öğrenciler için. Ne kadar iyi bir yayın evi bile olsa her kitabı iyi olmuyor. Yazanlar ve denetim ile alakalı. İsterseniz bi forum kategorisi açabiliriz.
Elinize sağlık.
10 numara olur.
Hocam,ben şöyle düşündüm.
Anasayfaya "Kitap incelemeleri" adı altında bir bölüm açalım.Daha sonra işte kitap yorumlamak isteyen arkadaşlar word aracılığıyla belirli bir düzende yazarak size ulaştırsın siz de gördükten sonra anasayfaya kayıt edilsin.
Benim aklımdaki öyle değil. Olursa şöyle olmalı. ana sayfaya kitap incelemesi diye bir link konulabilir ama link kullanıcıyı doğrudan foruma yönlendirsin.
incelemeler ise sadece tek kişiye bağlı kalmasın. yani aklımdaki şeyi örnek ile açıklayayım
Yakında my matematik 1'in incelemesini yapacağım. Konuyu açtığımda altına "çok iyi inceleme" vs değilde diğer my matematik kullanıcılarının kendi küçük incelemelerini yazsın. yani 1 kitapın birden fazla incelemesi olur. sonuçta bu yazdıklarım kendi düşüncelerim. belki
br yerde hata yapmışımdır. Veya moderatörlerde mesaj taşıma varsa( işte 3. mesajı 2. mesaj gibi yapma vs) o bölümünün moderatörü mesajları taşıyabilir. mesela bu F e m konusunda birisi kendi incelemesini en alta yaptı. moderatör onu direk yukarıya taşısın. böylece incelemer alt alta olmuş olur. Bu konuları okuyanda yalnızca tek bir inceleme ile yetinmesin.
Benim aklımdaki bu.