Değerli arkadaşlar, forumda geometri sorusu sormak istiyorum yalnız paintde hazırladım sorular sayfa dışına taşıyo bunu nasıl küçültecem cevaplarınız için teşekkürler.
Değerli arkadaşlar, forumda geometri sorusu sormak istiyorum yalnız paintde hazırladım sorular sayfa dışına taşıyo bunu nasıl küçültecem cevaplarınız için teşekkürler.
Paintte yukarıda resim menüsü var. orada uzat/eğ butonuna tıkla. resimi yüzdelik olarak küçültebiliyorsun Mesela yarı yarıya küçültmek için hem eni hem de boyu %50 yap. ve öyle kaydet.
aynı şeyi elle istediğin kadar ayarlayabilirsin, öncelikle resmi ortalara bir yerlere çizmişsin ve kenarlarda gereksiz boşluklar var bunlardan kurtulmak istiyorsun;
çizimini kes ve sol üst köşeye taşı, sonrada sağ alt köşeye gel, tam köşede dikkat edecek olursan bir tane nokta var o noktanın üzerine fare ile gel ve tıklayıp, basılı tut ve o noktayı sol üste çapraz olarak sürükle istediğin boyuta geldiğini düşündüğünde bırak ve gereksiz boşluklardan kurtulmuş olursun
sonrada bildiğin gibi resmini farklı kaydet deyip, dosya türü bölümünden JPEG seçerek kaydet
Öğretmenim sayfanın içindeyken o dediğiniz oluyor da çok büyük resimlerde çok zor oluyor. Yüzde olarak hemen küçültebiliyorsunuz.
arkadaşlar fotoğrafı paintde küçülttüm ama kaydettikten sonra gene büyük sayfada gösterdi bunu küçültüm foruma nasıl eklerim https://img407.imageshack.us/img407/...usukare125.jpg
resmi kaydettikten sonra ImageShack® - Online Photo and Video Hosting adresine git
aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak karşına
bu adımları izledikten sonra yaklaşık 15-20 saniye bekledikten sonra resim yüklenecektir. bir şeye dokunmuyorsun yükleme bittikten sonra otomotik olarak sayfa değişecektir, ve aşağıdaki hale gelecektir
Yada forumun yardım bölümündeki video anlatıma (Yazılarınıza resim nasıl eklenir? (video))bakabilirsin
Tskr...
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!