MatematikTutkusu.com Forumları

Forum Sınıf Sorumluları Seçilecektir

1 2 Son
Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 22:53 19 Mar 2011 #1
Forumuzdaki matematik soruları için açılmış

6. sınıf matematik soruları
7. sınıf matematik soruları
8. sınıf matematik soruları
9. sınıf matematik soruları
10. sınıf matematik soruları
11. sınıf matematik soruları
12. sınıf matematik soruları

kategorileri için bu sınıflarda okuyan ve bu kategorilerde gelen sorulara elinden geldiğince yardımcı olabilecek sınıf sorumluları öğrenciler seçilecektir.

Bu seçilecek öğrenciler örneğin, "6. sınıf matematik sorumlusu" gibi bir sıfatla anılacaktır. Ve bu kişilere üyelik haricinde ek haklar sağlanacaktır.

Bu seçilecek arkadaşlar seçildikleri kategorilerde gelen tüm soruları çözmek zorunda değilller. 2 moderator, 2 öğretmen ve ben zaten soruları sürekli kontrol ediyoruz.

İlgilenen arkadaşlar bu başlık altında isteklerini bildirebilirler.

Bu bölüm sorumlusu olmayı isterlerse duygu95, sema kutbay, safya47, Melek12, mürşde, nahutab97, Wosyet öğrenci arkadaşlarımız olabilirler.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 22:54 19 Mar 2011 #2
Ben olmak isterim Hocam sadece sınıf soruları için mi geçerli bütün YGS-LYS soruları için sorumlu gibi mi

sema kutbay - ait kullanıcı resmi (Avatar) sema kutbay 23:06 19 Mar 2011 #3
ben de olabilirim hocam

safya47 - ait kullanıcı resmi (Avatar) safya47 23:07 19 Mar 2011 #4
bende severek olmak isterim

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 00:12 20 Mar 2011 #5
Teşekkürler arkadaşlar. Biraz daha bekleyelim diğer yazdığım isimlerde görsünler konuyu. Ben buradan hangi kişi hangi sınıfa bakacak onları belirleyeyim. Sonra onlara özel izin özellikleri oluşturayım. Herkesin profilinde sorumlu öğrenci olduğunu belirten bir rütbe resmi belirlyeyim. Ben size haber veriririm 3-5 güne. Emeğiniz için teşekkürler. Bu görevi layıkıyla yapacak arakadaşlara kitap hediyeleri göndermeyi düşünüyorum. Emeğiniz için sağolun.

Melek12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Melek12 00:43 20 Mar 2011 #6
Kesinlikle olmak isterim

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:33 20 Mar 2011 #7
Öğretmenim sınıf olarak değil de, ilköğretim-ortaöğretim olarak da ayırabilirsiniz. Ben ortaöğretimle ilgileniyorum. İlköğretim sorularına pek bakmıyorum. Beni ortaöğretimdeki herhangi bir sınıf ya da tüm ortaöğretim olarak ekleyebilirsiniz.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 02:54 20 Mar 2011 #8
Hocam sizi moderator sınıfına alabiliriz. Burada amacım bazı yardım olan öğrencileri kendi sınıfları ile ilgili sorumlu olarak görevlendirmek ve statü vermek.

sonuye 15:56 20 Mar 2011 #9
isterseniz bende rank yapabilirim öğretmenim

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 16:09 20 Mar 2011 #10
Yukarıda isimlerini yazdığım arkadaşlar, kendi istekleriyle forumdaki kişilere yardımcı olmayı düşünmüş ve yapmış kişiler olduğu için isimlerini yazdım. Bu kişiler bir çok soruya doğru cevap verdiği ve yardımsever dolukları için yazılmıştır. Bu yazdıklarımın haricindeki kişiler isterse forumda konulara cevaplar versinler performanslarına göre onlarıda bir bölüme sorumlu yapalım.
Her sınıf kategorisi için 2 öğrenciden fazlasını seçemiyoruz.

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm