Hocam hazır ortalık biraz tenhayken günlük soru sayısını artırabilme şansımız var mıdır ? diğer ricam ise geometri soruları gibi diğer sorularıda resimli sunsak güzel olur.
Hocam hazır ortalık biraz tenhayken günlük soru sayısını artırabilme şansımız var mıdır ? diğer ricam ise geometri soruları gibi diğer sorularıda resimli sunsak güzel olur.
Hocam , bu sizin için , mümkünse , ben de bunu talep ediyorum.Mesela geçenlerde bir arkadaşımız 5 tane soru sordu hemen çözüldü :=) Arkadaşlarımız soru çözmek için , hazırda bekliyorlar resmen Geldi sordu daha çok sorum var dedi ama arkadaştan ses gitti.O gün sorsaydı biz de daha çok soru çözcektik Sizin için de mümkünse (Admin) Hocam.Bunu talep ediyorum ben de .
Bir üyenin 5 yerine 6 soru sorması belki pek bir şey değiştirmeyebilir ama, forumun binlerce üyesinin olduğunu düşünürsek soru sınırını yukarı çekmek işimizi oldukça zorlaştıracaktır. Bence sınır 5 olarak kalmalı
Geometri soruları dışındaki sorularınızı resim ile sormanız mümkün değildir. Yüklenen resimler imageshack sunucularında barındırıldığı için, bir süre sonra silinebiliyor. Eğer yüklediğiniz resimler silinirse, gelecekte forumu ziyaret edip konuları inceleyen misafirler yararlanamayacaktır. Amaçlarımızdan biri de forumu çözümlü soru arşivi haline getirmek. Bu nedenle yüklenen soruların silinmemesi önemli. Sorularınızı ve çözümlerinizi yazı ile göndermeye devam ediniz
Aslında soru sınırının biraz sembolik olması daha iyi olabilir, bir kişi gerçekten ihtiyacı olduğunda 5'ten fazla soru soruyorsa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Ama sürekli olarak çok fazla soru soran üyeleri uyarmakta fayda olabilir.
İyi günler.
Bilgi ve ego ters orantılıdır, bilgi arttıkça ego azalır. (Albert Einstein)
Arkadaşlar 5 soru sınırı ile ilgili gerekli açıklamalar Forum Yardımı kısmında mevcut
Arkadaşlar, soruları çözmek webte çok vakit alan bir olay. Benim şimdiye kadar ki gözlemlerim, 5 soru soran bir öğrencinin sorularının çözümü 15-25 dakika arası alıyor.
Sadece düz metin ile cevaplanabilecek sorular hariç. Editördeki üslü köklü ... ifadeleri kullanarak yapılan çözümleri diyorum.
Günlük hayatta 1 soruyu çözmek 1 dakika alabilir. Ancak bu editördeki araçları kullanarak bir soru 3-4 dakikaya çıkabiliyor.
Şu an tenha forum. Sezon başlamadı. Şu bi nebzede olsa soru sayısının artışı kaldırabiliriz. Ama sezonda mümkün değil.
Şu an artırdığımızda insanlar sezon başlayana kadar bu duruma alıştığında örneğin 8 sorudan 5 soruya tekrar indirmek istesek bu çok tepki alacaktır.
Bi de bu işi gönüllü insanlar yapıyor. Düzenli soru çözen 10 kişi anca bulunur forumda. Bir süre yapıp sonra bırakanlar oluyor doğal olarak.
Okul işlerinin yoğunluktan soru çözmek için foruma giremeyenler oluyor. Yani soru çözenler her gün foruma uğramayabiliyor. Sorular yığılabilir.
Bu yüzden soru çözenleri de bıktırmak istemiyorum. Zevkle çözsünler insanlar. Bunaltmayalım soruları çözen çok değerli arkadaşları.
Sayin adminim,
Haklisiniz farkindayim, lakin sizin gene kurallar olarak sezon acilisinda ve sezon icinde soru sayilari asagi cekilecektir diye belirtmeniz halinda ****nti olmaz diye dusunuyorum. Ama tabi ki siz daha tecrubelisiniz belkide ben olaya daha basit mantik yaklasiyorum.
evet katılıyorum biraz arttırılsa iyi olur.sitede yaklaşık 8000 üye var.ama bunların sadece 185 i aktif.bunların yarısı da genelde soru soran değil çözen kişiler.bence soru sayısı arttırılsa gayet iyi olur.Teşekkürler,iyi günler.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!