gereksizyorumcu 02:02 22 Şub 2011 #11
bu tür konularda Cem YILMAZ teoremini kullanıyoruz
"adam gerçekten uçuyo olsa ordane işi var"
David Copperfield'ın İstanbuldaki gösterisindeki uçma hilesiyle ilgili söylemişti.
tabi ki bir hilesi vardır ilk defa dün maçın devre arasında izledim ilginç bir gösteri yapıyor ama Cem YILMAZ teoremine göre hilesiz yapabiliyo olsa zaten acunla ne işi olsun , borsaya girer
MatematikciFM 02:03 22 Şub 2011 #12
Ben dün seyretmedim ama bugün herkes okulda ondan bahsediyordu. Anlattıklarına göre illizyon değil, parapsikoloji. Birkaç sene önce televizyonda yarışması vardı. Oradakilerden çok daha fazla birşey yapmıyor duyduklarıma göre.
Serkan A. 02:05 22 Şub 2011 #13
Paradox12 hocam, bi alet varmış. Bu alet verilen komutlarla yazıyı kutu içindeki kağıda
yazıyormuş. O elemanın kullandığını aynısı.
Serkan A. 02:07 22 Şub 2011 #14
gereksizyorumcu hoca,m bu cem yılmaz bakış açısından haberiniz olduğuna göre sosyal medyada aktif turlar atıyorsunuz demek ki.
duygu95 02:10 22 Şub 2011 #15
Hocam izlediğim videoya göre Arefin yakın arkadaşı varmış sahnenin arkasında o tavanda asılı olan kutunun alt kapağı kolaylıkla açılabilen bir kapakmış gösterinin ilk başında o kutunun altında olmayan masa gösterinin ortalarına doğru sahneye geliyor ve masanının içine Arefin arkadaşının duyduğunu yazdığı kağıt o masanın içindeymiş kutunun altı kolay açılabildiğinden farkında olunmadan o kağıt ordan alınıyormuş videoda daha çok detaylar vardı 1999-2000 yılında David Capilfield tarafından bu gösterinin bir benzeri yapılmış
paradoks12 02:15 22 Şub 2011 #16 
yani banada işin hilesi var gibi geliyor. mesela ilk gösterisi matematikle ilgili olan işin internette çok güzel bir açıklaması yapılmıştı, bunlarında o tarz bir açıklaması vardır diye dşünüyorum, beyin gücü, telekinezi vesaiiretarzı açıklamara hiç inamıyorum daha doğrusu bana inandırıcı gelmiyor, başka bir hilesi vardır.
hocam bahsetiğiniz alet ile ilgili yazıyı okudum, yalnız okuduktan sonra kafama başka soru takılmıştı, hadi kelimeleri alet yazdı, peki videoyu kim yaptı, adam sahnede duruyor, ve önceden hazırlamış olduğu video var ortada!!! mutlaka bir hilesi vardır, hem biri açıklasın işin büyüsü bozulsun istemiyorum hemde için için çok merak ediyorum, nedir bunu hilesi
gereksizyorumcu 02:16 22 Şub 2011 #17 gereksizyorumcu hoca,m bu cem yılmaz bakış açısından haberiniz olduğuna göre sosyal medyada aktif turlar atıyorsunuz demek ki.
hayır tamamen ilk aklıma gelen şey buydu

demek ki başkaları da bunu düşünmüş, normal bir insanın düşünceği bişey hilesiz yaptığına inanan var derseniz şaşırırım
Alp 02:45 22 Şub 2011 #18 
yani banada işin hilesi var gibi geliyor. mesela ilk gösterisi matematikle ilgili olan işin internette çok güzel bir açıklaması yapılmıştı, bunlarında o tarz bir açıklaması vardır diye dşünüyorum, beyin gücü, telekinezi vesaiiretarzı açıklamara hiç inamıyorum daha doğrusu bana inandırıcı gelmiyor, başka bir hilesi vardır.
hocam bahsetiğiniz alet ile ilgili yazıyı okudum, yalnız okuduktan sonra kafama başka soru takılmıştı, hadi kelimeleri alet yazdı, peki videoyu kim yaptı, adam sahnede duruyor, ve önceden hazırlamış olduğu video var ortada!!! mutlaka bir hilesi vardır, hem biri açıklasın işin büyüsü bozulsun istemiyorum hemde için için çok merak ediyorum, nedir bunu hilesi
Ben arefi gerçekten kutluyorum. Bi kere herkezi tv ye kitleyip vay be dedirttirdi. Ama sonradan hilelerini açıkladılar bu kadar kolaymıydı dedi herkez. Ama tek fark var bu gün o çocuk tv de bizde burda onun yaptıklarının hilesini araştırıyoruz

Hocam 1. gösterisndeki hilelerini şu aşağıdaki videodan izleyebilirsini;
2. gösteridede tahminin arkadan birinin yazmış olacağıdır. Gazete küpürüde poşetin iki bölmeli olduğu ilk bakışta bile belli oluyordu. Cem yılmaz değişiyle zaten bunları yapsa peygamberliğini ilan ederdi
gereksizyorumcu 02:54 22 Şub 2011 #19
Alex'in hilelerini açıklamalarını bekliyoruz
maç benim daha çok ilgimi çekti
paradoks12 02:57 22 Şub 2011 #20
adam ilk izleyen herkesi büyülemeyi başarıyor, ben ilk izlediğimde şaşırmadım diyen yoktur sanırım, dediğiniz gibi sonuçta yaptığı iş o, el çabukluğu ve göz aldatması ve işin hakkınıda veriyor.