Bu arada kitabın ismi çok ateist'ce. Kesme ve doğramalar bize zevk veriyorsa bizde bazı problemler var demektir. Bir insan bunları duyunca bile tüyleri diken diken olmalı.
Yanlış anlama ben senin düşüncelerine saygı duyuyorum ama malesef dünyadaki insanlar vahşetten zevk alır haldeler. Bu yüzden öldürmeler çoğaldı. Bir hiç uğruna hayatlar yok oluyor. İnsanların çoğu bu açıdan psikolojik olarak sorunlu diyebiliriz. Yoksa bir insan nasıl kendi cinsinden olan bir insanın canının yanmasına karşı duyarsız kalabilir. Hemen her gün dünyada onca masum insan ölüyor. İnsanlar terbiye edilmeli.
Yok yanlış anlamıyorum.
Evet,haklısın.
Hadi bunu da geçtim, kendimizi Müslüman olarak tanıtıyoruz ama Gazze'de,Afganistan'da bugün kim bilir kaç tane daha insan ölmüştür.
Bir doktor olsam şuanda Türkiye'de olmazdım buna eminim.Orada olur ve insanlara yardım ederdim.
Ama toplumlar -bize dokunmayan yılan bin yaşasın!- diyerek hakikati görmezden geliyorlar.
Bittabi,ziyadesiyle haklısın...
Bana kalırsa Adam Fawer'in ''olasılıksız''ı okuyun. Beğeneceğinize %100 garanti verdiğim bir kitap
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!