MatematikTutkusu.com Forumları

tüh konu kapanmış

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 14:11 17 Şub 2013 #1
o kadar da cevap yazmıştık halbuki

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 14:18 17 Şub 2013 #2
Hocam benim yanlışlıkla sildiğim bir konu vardı dün. kurtardıklarım https://www.matematiktutkusu.com/for...aritmetik.html (Modüler aritmetik) da. bu konu mu?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 14:51 17 Şub 2013 #3
o kadar da cevap yazmıştık halbuki
Acaba , forum 1 ay geriye saraıldığı sırada olmasın?
Ki öyleymiş.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 14:59 17 Şub 2013 #4
o zaman olduysa yapacak bir şey yok hocam. kusura bakmayın.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 15:45 17 Şub 2013 #5
o zaman olduysa yapacak bir şey yok hocam. kusura bakmayın.
hayır hocam 10 net garantili matematik kursu verildiğini iddia eden 5-6 tane konu açılmıştı ben de birisine uzun bi cevap yazmıştım onu kastettim ama sitem olarak açmadım bu konuyu. sadece durum bana komik geldi güleriz diye düşünmüştüm

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 15:48 17 Şub 2013 #6
hatta son cümlem şöyleydi içime doğmuş

"birazdan nasılsa "kötü polis" savaş gelip konularınızı kapatır ve sizi de engeller, boşuna yazmanın anlamı da yok"

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 16:00 17 Şub 2013 #7
4 tane açılmıştı. kusura bakmayın yorum olduğunu görmemiştim. Görsem yorum gelmiş olanı bırakırdım. hızlı hızlı iş yapmaktan kaynaklanıyor. bide böyle aynı konu 4-5 kez açılınca insan biraz sinirleniyor. o sinirle de hata yapmış olabilirim.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 16:25 17 Şub 2013 #8
hocam kusura bakacak bişey yok yorum henüz gönderilmemişti. ben kızarak açmadım konuyu. bu kadar yazdım ama şimdi savaş gelir konuyu kapatır deyip göndere tıkladığımda konunun kapandığını görmüş olmanın oluşturduğu tebessümle yazmıştım.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 16:38 17 Şub 2013 #9
Ha Savaş ha ben!

İkimizde kötü polisiz

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:52 17 Şub 2013 #10
hatta son cümlem şöyleydi içime doğmuş

"birazdan nasılsa "kötü polis" savaş gelip konularınızı kapatır ve sizi de engeller, boşuna yazmanın anlamı da yok"
Nasıl da biliyorsunuz beni

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm