Ben üslubumda herhangi bir hata göremedim. Ayrıca ben arkadaş ''kıdemli üyeler çözebilir diye böyle yazdım. Üstünüze alınmanıza gerek yok.Ayrıca soruda anlaşılır görünüyor siz anlamamışsınız . yazdığınız cümle de gayet açık yalnızca soruyu çözerken sonuçlar uymuyor ... . ( BENCE önce siz bir kendi üslubunuzu incelemelisiniz. ) ....
yok o kadar demeye gerek yok onların içinde bir çok hocamız var
öyle demene hiç gerek yoktu ben şaka olsun diye dedim
ayreten Eistein olmaya gerek varmı yokmu tartışılır
fakat elvet yapan çıkan ben bu soruyu buna benzer soru
varmı diye araştırdım fakat hiç bulamadım. Burda yeri gelir
hocalarımız yeri gelir biz bir çok soru soruyoruz ama
kıdemli üyeler yılmış lafı bence hiç yakışmadı
(ı m sorry bro)
Ben kıdemli üyeler çözebilir derken bu işleri bu
konuları daha iyi bilenler anlamında dedim
yanlış anlaşılmasın
Ayrıca üslub konusundan bakınca kimse kimseyi yargılayamaz bu da not olsun
ülub konusunda kendinizin değil başkalarının görüşlerini almalısınız
Sorularinizi tek bir mesaj icerisinde yazarsaniz. Cevaplanmamis soru var mi yok mu belli olur. Cozulme suresi kisalir. Ayrica sorulariniz hemen cevaplanmayabilir, biraz sabretmeniz gerekiyor. ve de Flood mesaj atmayiniz.
peki bence artık uzatmaya gerek yok biz burada birbirimizle tartışmaya gelmiyoruz Ayrıca ben bu sayfaya ilk katıldığımda sorularınızın 24 saat içinde çözülecektir yazıyordu nedense 24 saati de geçti cevap yazılmadı.Tamam ben illa hemen çözülsün demiyorum ama madem öyle neden oraya öyle yazılıyor onu anlamıyorum neyse artık bende bu yüzden yanlış yönelmişim olaya. Pekala bu soruyu da rica ederim bundan sonra da çözmeyin .. Ancak mantığını öğrendiğimde yazacağım cevabı .. cevabı meralk eden arkadaşlar öğrenmiş olur .. Ayrıca diğer arkadaş o aldığı ünvana göre mi değerlendiriliyor bilemiyorum ama size de yanlız tek bir kişiyi *****anızı hiç yakıştıramadım doğrusu ben en azından ''gaza getirmek'' gibi sokak ağzı sözcükler kullanmadım .. Lütfen rica edeceğim bundan sonra bu konu da hiçbie şey yazmayın yalnızca soru ile ilgili bir fikriniz varsa yazın çok rica edeceğim ...
Bu sitede soru çözenler de insan, bilgisayar değil ki programlayasın 24 saat içinde sorun çözülsün. Gözden kaçmış olabilir, soru çözen kişiler foruma girememiş olabilir
doğruları konuşalım tamam
tartışmayalım normal konuşalım fakat
ben asla ama asla demedim kıdemli üyeler en iyisini bilir falan
diye ben o cümleyi kendi cümlemi yalan yok bu konu ile ilgili bilgisi olanlar için
(kıdemli üyeler ) yani bu konunun eri anlmında dedim hem zaten küçücük
bir konu için neden bu kadar uzatıyorsunuz tartışıyorsunuz anlamıyorum
şurda kendi aramızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz sonuçta
böyle greginliklere hiç gerek yok peace
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!